Minőségileg is erősödtünk

Nyilas Elek a Tiszakécskei LC szakmai igazgatója nyilatkozott klubunk honlapjának az új igazolásokról és az előttünk álló kihívásokról:

Negyedik hete tart a felkészülés. Komoly munkával készülünk a bajnoki szezonra. Már lejátszottuk második edzőmérkőzésünket is. Legutóbb Kazincbarcikán értünk el 2-2-es döntetlent. Ezeken a találkozókon még nem kifejezetten az eredmény a lényeges, hanem a kép, amit kapunk a játékosokról, edzettségi állapotukról. Komoly feladat lesz az új labdarúgók beépítése a keretbe és ráállítani őket arra a stílusra, amit szeretnénk játszani. Az újonnan érkezők ráadásul nem egyforma edzettségi állapotban vannak, egy szintre kell hozni őket ezen a téren is. A labdarúgók többségének március óta nem volt tétmeccse. Nyilván ezzel a helyzettel a riválisainknak is meg kell küzdeni. Ez a feladatunk, ezen dolgozunk, hogy a bajnokság nyitányára ütőképes csapatunk legyen.

A most bemutatott labdarúgók nemcsak mennyiséget, hanem minőséget is képviselnek. Azért igazoltunk ilyen játékosokat, hogy az NB III Keleti csoportjának nehézségeit sikerrel vegyük. Labdarúgóink rutinja segíteni fog ebben. Bízunk benne, hogy a szakmai stáb elképzeléseit sikerrel valósítják majd meg a pályán.

 

A Tiszakécskei LC hét új igazolt labdarúgója:

Ternován Patrik (Diósgyőri VTK)

Horváth Attila (BFC Siófok)

Fülöp Noel (MTK Budapest)

Pál András (Soroksár SC)

Pongrácz Viktor (Mosonmagyaróvár)

Zvara Dávid (Szeged-Csanád Grosics)

Kiprich Dávid József (Aqital FC Csákvár)

(zárójeleben a labdarúgók legutóbbi klubja)

 Klubunk új játékosairól bemutatkozó interjúkat hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n olvashatnak.

TLC