Ezúttal vereség lett a vége

Nem sikerült a hétről a nyolcra lépni, ami a veretlenségi sorozatot illeti. A Ceglédi VSE otthon tartotta a pontokat a vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

  1. 04.18. Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, NB III Keleti csoport 30. forduló

zárt kapus labdarúgó mérkőzés

Ceglédi VSE – Tiszakécskei LC 2 – 1(2 – 0)

vezette: Kovács Gábor Péter(Nagy Márk, Ring Kevin)

Ceglédi VSE: Mikler- Polyák, Bagó, Tóth, Kuti, Papp, Takács(Dudás), Markó, Szabó, Pleszkán(Damásdi), Laczkó(Csendes)

Tiszakécskei LC: Molnár- István(Szabó D.), Horváth Ad., Fülöp, Oláh-Ternován(Pál), Pongrácz(Zvara), Horváth Att., Simon-Albert, Kalmár(Galacs)

gólszerző: Laczkó a 26. és a 45. – ill. Simon a 69. percben

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC:

Az első félidei teljesítményünk csalódás volt számomra. Nagyon rosszul mentünk bele a mérkőzésbe. Dekoncentráltak voltunk a kapu előtt. Nem játszottunk jól. Ennek ellenére a hazaiak két kapura lövésükből, két gólt szereztek, még mi a kialakított helyzeteinket elhibáztuk. 2-0-s hátrányban mehettünk szünetre.

A második félidőre rendeztük a sorokat. Úgy játszottunk, ahogy az elvárható és rúgtunk egy szépségdíjas gólt. Véleményem szerint egy jogos büntetőt nem kaptunk meg. A mérkőzés összképe alapján reálisabb lett volna egy döntetlen, de a meccset az nyeri, aki több gólt rúg. Gratulálok a Ceglédnek a győzelemhez!

Legközelebb Egerben lépnek pályára a kécskei labdarúgók. A negyedik helyezett otthonában újra nehéz mérkőzés vár Nagy Sándor legénységére. Utána ismét hétközi forduló következik: április 28-án a Balassagyarmati VSE érkezik a Sportcentrumba.

Érdekesség, hogy ebben a fordulóban a Jászebrény és a BVSC-Zugló is kikapott, így maradtak a pontkülönbségek a javunkra a tabella élén.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC