Vacsorával zárta az őszi szezont éllovas csapatunk

A Duna Aszfalt TVSE első és második csapata, valamint az U 19-es gárda tagjai közös vacsorával búcsúztak az őszi szezontól november 25-én a Kerekdombi Termálfürdőben.

vAz egyesület vezetői, edzői és további munkatársai, illetve a csapatok labdarúgói november 25-én este a Kerekdombi Termálfürdő központi épületében gyűltek össze egy közös szezonbúcsúztató vacsorára. Az ízletes ételek elfogyasztása előtt Dr. Polyák József Tiszakécske város alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket és mondott köszönetet mindenkinek, aki ebben a szezonban segítette az egyesület és a csapatok munkáját, külön kiemelve Tiszakécske Város Önkormányzatát és a főtámogató Duna Aszfalt Kft.-t.  Az alpolgármester örömmel mondta el, hogy jól szerepelnek csapataink, melynek köszönhetően egyre nagyobb szurkolói érdeklődés övezi a tiszakécskei labdarúgást.

v6Dr. Polyák József után Kovács Károly a városi sportegyesület elnöke állt ki a jelenlévők elé és köszönte meg ő is az egyesületért és a szakosztályért dolgozók munkáját illetve a támogatók segítségét. Az A Bozsik-program csapatainak edzője ismertette az egyes korosztályok eredményeit is, melyből kiderült minden fronton jó, eredményes úton jár a kécskei foci.

Harmadikként Nyilas Elek a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója mondott beszédet, aki a labdarúgók elvégzett munkája mellett, kiemelte azt is, hogy a csapat eredményességéhez a kifogástalan támogatói és infrastrukturális háttér is adva van Tiszakécskén. Emellett hangsúlyozta: a sikeres őszi szezonhoz mindenki hozzájárult, aki valamivel is előremozdította a csapat és az egyesület sikerét. Nyilas Elek beszédét azzal zárta: Erre az estére jó szórakozást, mérsékelt ünneplést kíván mindenkinek, hiszen nem feledhetjük, csupán félúton tartunk a bajnokságban, közös célunk elérése felé.
v7v3v4v5