Pontszerzést ért a Vasas elleni kiváló játék

A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE a Vasas feljutásra pályázó gárdáját fogadta a Sportcentrumban. A mérkőzés nagy részében csapatunk akarata érvényesült.

2018.09.26. Merkantil Bank Liga NB II, 9. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Vasas FC 1–1 (0–0)
Tiszakécske, 900
néző. vezette: Németh Ádám (Medovárszki János, Kormányos II. Gábor)
Duna Aszfalt Tiszakécske VSE:
Molnár  – Oláh, Dr. Kardos, Csáki, Sváb – Károly (Gréczi G., 70.), Tölgyesi, Kocsis, Horváth, Stoiacovici (Gréczi M. , 46.) – Batizi–Pócsi (Puskás, 80.)
Vasas FC:
Bese – Vaskó, Szilágyi, Kelemen, Hinora (Talabér, 37.) – Szatmári, Murka (Bévári, 81.), Rokszin, Hajdú (Király, 81.) – Balajti, Hrepka
Gólszerző:
Vaskó  (0–1) a 47., Kardos (11–esből, 1–1) az 55. percben

Szabó István, vezetőedző Duna Aszfalt TVSE: Jól játszottunk, főleg az első félidőben. Megleptük a Vasas csapatát. Az ellenfelünk rendkívül jó játékerőt képvisel, mégis felülmúltuk őket a középpályán. Komoly gólszerzési lehetőségeink voltak. A második félidő kiegyenlítettebb volt. A Vasas és mi is megnyerhettük volna a mérkőzést. Összességében igazságos a döntetlen, de az első félidő miatt van hiányérzetem.  

Kis Károly, vezetőedző Vasas FC: Az első félidőben gyengén, nem az eltervezettek szerint játszottunk. Több lehetősége volt a hazaiaknak, viszont a  kapusunk jól védett. Egy-két lehetőségünk azért ekkor is volt nekünk is. A második félidőben már jóval harciasabban, agresszívabban játszottunk. Meg is szereztük a vezetést egy szögletet követően, ezt az előnyünket kellett volna kihasználnunk. A második félidőben mindkét csapat eldönthette volna a maga javára a találkozót.

Batizi – Pócsi Balázs: Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, ami sok erőt adott. Úgy mentünk ki a pályára, hogy szeretnénk megnyerni ezt a mérkőzést. Annak a tudatában is, hogy tudtuk, hogy az ellenfelünk a bajnokság egyik esélyese. Egyáltalán nem voltunk alárendelt szerepben, az erőnk a csapategységben volt. Sokszor kisegítettük egymást. A helyzeteink megvoltak, van bennem hiányérzet.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Videós interjúk hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n!

fotó forrása: vasasfc.hu