A Békéscsaba ellen szeretnénk folytatni jó sorozatunkat

Nem ígérkezik sétagaloppnak a vasárnapi Békéscsaba 1912 Előre elleni bajnoki mérkőzés, hiszen bajnokesélyes gárda látogat a Tisza partjára. Az előzetes hírek alapján lehetséges, hogy őszi nézőcsúcs is születhet a Tiszakécskei Sportcentrumban.

A Békéscsaba 1912 Előre elleni bajnoki mérkőzésünk előtt Szabó István, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Jó formában volt a csapat az elmúlt bajnoki mérkőzéseken, ennek ellenére nekünk is jól jött a szünet. Jutott idő pihenésre, feltöltődésre is. Természetesen az eltelt időszakban is voltak edzések, komolyan készülünk a Békéscsaba ellen. Kielemeztük ellenfelünket, rendkívül jó csapatról van szó, nem hiába vannak az élmezőnyben a bajnokságban. Nagyon sok fiatal játékosuk van, akik néhány rutinosabb labdarúgóval kiegészítve alkotnak remek csapatot.
Hallottunk róla, hogy nagyon sok szurkoló várható ezen a mérkőzésen. Ez mindenképpen örömteli, hiszen ez a játék a drukkerekért van, s a csapatok is feldobottabb állapotba kerülnek, ha megtelnek a lelátók. Remélem, hogy a végén a mi örülhetünk együtt a szurkolóinkkal.

Meccstörténelem: 4 meccs, 4 döntetlen

 

Békéscsabai és tiszakécskei labdarúgócsapatok eddig négyszer találkoztak bajnoki mérkőzéseken:

NB I: 1997.10.04. Tiszakécske FC – Eurobusz – Békéscsabai Előre FC 0 – 0 (nézőszám: 4000)

NB I: 1998.05.02. Békéscsaba Előre FC – Tiszakécske FC 3 – 3 (nézőszám: 5000)

NB II: 1998.09.02. Békéscsaba Előre FC – Tiszakécske FC 0 – 0 (nézőszám: 1200)

NB II: 1999.04.14. Tiszakécske FC – Békéscsaba Előre FC 1 – 1 (nézőszám: 1000)

 

A békéscsabai drukkerek a Strand utca felőli műfüves sportcsarnok parkolójában tudnak parkolni, és a Vendég pénztárnál megváltani jegyüket. A vendég belépőjegyek egységesen 1.000,- forintba kerülnek.

Kérünk minden szurkolónkat, hogy a vasárnapi mérkőzésre a beléptetéshez hozzák magukkal személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat!

Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és szurkoljunk a csapatnak! Zúgjon a Hajrá Kécske!

forrás: magyarfutball.hu, MLSZTV, felső fotó: Békéscsaba 1912 Előre facebook

Duna Aszfalt TVSE