Nagy küzdelemben győztük le a Békéscsaba csapatát

Újonc csapatunk tovább nyújtotta veretlenségi szériáját, sőt legyőzte a dobogós helyen álló Békéscsabát.

2018.10.21. Merkantil Bank Liga, NB II 13. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Békéscsaba 1912 Előre SE 2 – 1 (0 – 1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 600 néző. Vezette: Horváth Tibor (Szalai Dániel, Kis Zoltán)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Huszti A., Dr. Kardos N., Csáki R., Sváb D. – Juhász L. (Kirchner K., 63.), Tölgyesi V., Kocsis G., Horváth A. (Szabó L., 29.), Károly B. (Kalmár F., 63.) – Batizi-Pócsi B.

Békéscsaba 1912 Előre: Ribánszki – Zahorán, Viczián, Szélpál, Pilán (Nagy S., 13.) – Gránitz, Szatmári I., Mezei, Király P. (Szinanovics, 76.), Hursán – Urbin

Gólszerző: Szatmári I. (11-esből, 0–1) illetve a 35., Batizi-Pócsi (1–1) a 70., Dr. Kardos N. (11-esből, 2–1) a 82. percben

sb

A mérkőzést követően a csapatok vezetőedzői értékeltek:

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE):

Indulatos mérkőzés volt. Mind a két csapat megnyerhette volna a meccset.  A Békéscsaba jó csapat, számítottunk rá, hogy intenzív játékot játszanak majd. Az első félidőben jól olvasták a játékunkat, s egy jogos büntetőből megszerezték a vezetést. A második félidőre változtattunk taktikailag, azt gondolom, hogy részben ennek is köszönhető volt a fordításunk, másrészt kihasználtuk azokat a hibákat, amiket ellenfelünk elkövetett. Szurkolóink szenzációsan segítették a csapatot, de remekül szurkoltak sajátjaiknak a békéscsabai drukkerek is. Így kerekedett ki ebből egy ilyen mérkőzés, ahol volt kellő agresszió, sebesség és izgalom. Gratulálok edző kollégámnak, mert jó csapata van, nem véletlenül állnak a dobogón és tiszta szívből gratulálok a saját csapatomnak is, hiszen nehéz feladatot oldottak meg. Volt kényszerű cserénk is, de a fiúk remekül oldották meg Adrián pótlását. Nagy most az öröm nálunk, de csak holnap reggelig, mert akkor már készülünk a Nyíregyháza ellen.

sb3

Boér Gábor (Békéscsaba 1912 Előre):

Az első félidőben nem játszottunk rosszul, rengeteg helyzetünk volt, vagyis időben eldönthettük volna a mérkőzést. Ugyanakkor az elkövetett hibáink, a rendezési hiányosságok és a játékvezető ítéletei mellett nem tudok elmenni szó nélkül. (forrás: nemzetisport.hu)

 Videós interjúk hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n (Szabó István és Szabó László)!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

 fotók: Sipos Bence

Duna Aszfalt TVSE