Jön a Kaposvár!

A Duna Aszfalt TVSE labdarúgó csapata november 4-én, vasárnap a szintén újonc, ám a tabellán a negyedik helyen álló Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja.

A mérkőzéssel kapcsolatban Szabó István, csapatunk vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Vannak kisebb sérüléssel bajlódók a csapatban, de elég erős a keretünk ahhoz, hogy pótolni tudjuk a hiányzókat. A Kaposvárral nyáron játszottunk edző mérkőzést, már akkor lehetett látni, hogy nagy kerettel rendelkeznek és komolyan erősítettek. Erejük a tabellán elfoglalt helyezésükből is látszik. Jó futballt játszanak, sok gólt lőnek. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, az aznapi forma sokat jelenthet. Én úgy gondolom, hogy mi jelenleg jó formában vagyunk.  Arra koncentrálunk, hogy minél jobban szereplejünk és győzzünk a Kaposvár ellen. 

meccstörténelem: 

A két csapatnak nincs jelentős közös múltja. Ez annak is köszönhető, hogy amikor egyszerre játszott a két település labdarúgó klubja a múltban az NB II-ben, többnyire keleti és nyugati csoportra bontották a honi második vonalat. Az 1998/1999-es szezonban viszont már csak egy NB II-es csoport volt, akkor ezek az eredmények születtek:

1998.09.26. Rákóczi-Kaposcukor FC – Tiszakécske FC 3 – 3
1999.04.21. Tiszakécske FC – Rákóczi-Kaposcukor FC 2 – 0

eredmény

Látogassunk ki minél többen holnap a Sportcentrumba és szurkoljunk a tiszakécskei csapatnak! Zúgjon a Hajrá Kécske! Bízzunk benne, hogy gárdánk eléri a bűvös tízest a veretlenségi szériájában!

fotó forrása: rakoczifc.hu, magyarfutball.hu

Duna Aszfalt TVSE