Salgótarjánból is elhozta a pontokat az U15-ös csapatunk

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE U15-ös csapata továbbra is vezeti a bajnokságot.

sbtc

A gyerekek legutóbb, november 17-én Salgótarjánban léptek pályára. Az 1-0-ra megnyert mérkőzésről Tímár Zoltán edző nyilatkozott:

Hétvégén Salgótarjánba utaztunk utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésünkre. Már az első percekben látszott, hogy ez a mai nap nem lesz egy sétagalopp és keményen meg kell küzdenünk a három pontért. Játékunk kicsit akadozva indult, kevesebb pontos átadással, nehézkes összjátékkal. Az első húsz perc után azonban megszoktuk és alkalmazkodtunk ellenfelünk játékához és az olykor ellenségeskedő hangulathoz is. Mindvégig sikerült megőriznünk nyugalmunkat, ami a 60. percben egy jól beívelt szöglet után eredményességre is vezetett; Lovas Zsombor megelőzte védőjét és a kapu közepébe juttatta a játékszert. 
Védelmünk a mai napon ismét jól teljesített, kiemelkedően jól pedig Rácz Botond (képünkön). Boti fegyelmezetten, keményen, teljes odaadással játszik, védelmünket kiválóan irányítja, a párharcokban szinte legyőzhetetlen.
boti2
Utolsó bajnoki mérkőzésünket vasárnap a Hatvan ellen vívjuk, és amennyiben nem kapunk ki, őszi elsőként várhatjuk a márciusi folytatást.
Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!
fotók: BSanya, indafoto.hu
Duna Aszfalt TVSE