Célkeresztben a Vác FC

Vasárnap (2018.11.25.) 13.00 órakor végre újra pályára lép bajnoki mérkőzésen labdarúgó csapatunk. A vendég a Dunakanyarból érkezik a Tisza-partra…

A válogatott mérkőzések miatti szünet után folytatódik a Merkantil Bank Liga NB II a 18. fordulóval. A Duna Aszfalt TVSE otthonában a Vác FC vizitál. A találkozóval kapcsolatban Szabó István, csapatunk vezetőedzője mondta el gondolatait:

A balmazújvárosi mérkőzés után, rövid pihenőt kaptak a fiúk, majd megkezdtük a felkészülést soron következő ellenfelünk ellen. A csapat háza táján továbbra is jó a hangulat. Egy-két sérültet leszámítva, mindenki harcra kész. A váciak feltérképezése megtörtént, kiváló csapatról van szó. Ők is jó szériában vannak, s erejüket az is jól mutatja, hogy a legkevesebb gólt ők kapták eddig a bajnokságban. Nagyon jó, rutinos edzőjük van Zoran Spisljak személyében, nehéz meccsre számítok.

Ezzel a meccsel együtt már csak két hazai bajnokink van idén, ezért is kérek minden szurkolót, hogy jöjjön ki a Sportcentrumba és szurkoljon a csapatnak. Ha az idő rosszra fordul december 16-ig, még az is lehet, hogy ez lesz az utolsó hazai meccsünk ebben az évben. Reméljük még akkor is alkalmas lesz a pálya a futballra. Várunk mindenkit a vasárnapi meccsre és reméljük, hogy együtt örülhetünk!

hazai plakát2

Meccstörténelem:

Eddig kétszer játszott egymás ellen a két város csapata bajnoki mérkőzést. Egészen pontosan az 1997/1998-as NB I-es szezonban:

1997.11.08. Vác FC – Tiszakécske FC-Eurobusz 1 – 0

1998.05.23. Tiszakécske FC – Vác Zollner FC 1 – 0

A Vác FC jelenleg a 11. pozícióban van, mi pedig a 8. helyen állunk a bajnoki tabellán. Mindkét csapat veretlenségi szériában van. Reméljük, hogy a mi sorozatunk fog folytatódni vasárnap!

Hajrá Kécske!

 

Duna Aszfalt TVSE

fotó forrása: vacfc.com, videó: MLSZTV Archív