Irány Dorog!

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában Dorogon vizitál.

 A soros bajnoki előtt hagyományainkhoz híven Szabó Istvánt, csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük:

 Nagyon jó barátom a Dorog edzője, jól ismerjük egymás futballról alkotott elképzeléseit. Tudom, hogy maximálisan a támadójátékra helyezi a hangsúlyt. Csapatával idén már legyőzte a Győrt és legutóbb Kaposváron is rendkívül meggyőzően játszott a dorogi gárda. Nehéz meccsnek nézünk elébe. Vannak sérültjeink és sárga lapok miatt is lesz hiányzónk, ezzel nem szeretnék panaszkodni, de ezek a tények és a szurkolók tájékoztatása miatt fontos elmondani. Ennek ellenére a keretünk nagy, készen állunk az előttünk álló feladatra, akik játéklehetőséget kapnak, bizonyíthatnak. Szervezettebbnek kell lennünk, mint legutóbb, pontot vagy pontokat szeretnénk elhozni Dorogról. Pár meccs van hátra idén, szeretnénk a lehető legjobban kijönni ebből az időszakból is, nem lesz könnyű, hiszen egy héten belül három idegenbeli összecsapás vár ránk (a Magyar Kupa mérkőzést is beleszámítva. a szerk.). Számomra mindig a következő meccs a legfontosabb.

Szeretnénk teljesítményünkkel meghálálni a drukkereknek, hogy ebben a téli időben is jönnek a mérkőzésekre és szurkolnak nekünk.

 meccstörténelem:

Tiszakécskei labdarúgó csapat dorogi gárdával bajnoki mérkőzést ez idáig nem játszott. Reméljük, közös históriánk kécskei sikerekkel lesz kikövezve.

szurkolói információk:

A szurkolók a Déli kapu szomszédságában, a  Munkás utca és az Iskola utca kereszteződésénél, a Dorogi Sportcsarnok parkolójában  helyezhetik el autóikat. A Duna Aszfalt TVSE  szurkolói részére a  fedetlen, ülőhellyel ellátott  Vendég szektorban  biztosítják a rendezők a mérkőzés megtekintését. A kapu nyitására a mérkőzést megelőző  1 órával, 12:00 órától kerül sor.

A mérkőzésre a belépő egységesen 1000 Ft/fő.

dooooo
Hajrá Kécske!

fotó forrása: dorogimedence.hu

Duna Aszfalt TVSE