Záróvacsorán is értékelte a szakmai vezetés az utánpótlás teljesítményét

Az Ókécskei Rendezvényházban tartották meg november 28-án a Duna Aszfalt TVSE utánpótlás csapatainak záróvacsoráját, ahol a szakmai vezetés is értékelte az ősszel elvégzett munkát.

Az eseményen elsőként Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE szakmai igazgatója értékelte az elmúlt fél évet. A vezető gratulált minden korosztálynak a jó szerepléshez, külön kiemelve a lányokat, akik nagy számban csatlakoztak a klubhoz és elindultak a fejlődés útján. Nyilas Elek felhívta a figyelmet arra, hogy a lányok csak most kezdték a futballt és korábban nem vettek részt alapképzésben, ennek ellenére már most, fél év után rengeteget fejlődtek. Nincs könnyű dolguk, nagyon nehéz így bármit is elkezdeni, de ők szorgalmasan dolgoznak, ami külön dicsérendő.
A szakmai igazgató gratulált az összes utánpótlás csapatnak az őszi szerepléshez, külön kiemelve az U15-ös fiú csapatunkat, akik az élen zárták az őszi szezont, s reméli, hogy meglesz a bajnoki cím is.  Beszéde végén hangsúlyozta az utánpótlás fontos szerepét, majd megköszönte az edzők áldozatos, kiváló munkáját.

dav

Ezt követően Virágh Ferenc az utánpótlás szakmai igazgatója értékelt, aki elmondta, hogy van felfelé vezető út az utánpótlásból a felnőtt csapathoz. Erre példa Alberti Tamás, aki már a nyáron fent kezdte a felkészülést a NB 2-es keretnél. Ő jelenleg a megye 1-ben is játszik, csakúgy mint Tamás Róbert az U17-es gárdából. Virágh Ferenc kiemelte, hogy az U14 egy teljesen új csapat és nehéz időszakban vannak, mivel most állnak át a nagypályás futballra. Ennek ellenére az őszi szezon végére jól összeállt a társaság, így szép sikereket érhetnek el, ha ilyen szorgalommal folytatják a munkát.
Virágh Ferenc is gratulált az U15-ös gárda őszi elsőségéhez, kiemelte a lányok szerepét is, gratulált nekik és kérte őket, hogy folytassák a munkát tovább ugyanígy, s meg lesz a gyümölcse. Végül ő is megköszönte az összes utánpótlás edző munkáját.

dav

Az utánpótlás edzők teljesítményük alapján kupákat adtak minden korosztályból három kiemelt fiatalnak:
U14:
Domokos Nándor, Banó Milán, Szabó Benedek Bátor
U15:
Kemény Dáriusz, Szólát Kevin, Brem Csongor
U17:
Lovas Kristóf, Alexander Kornél, Tóth Marcell
U19:
Sáfrány Márton, Varga László, Illés Bálint
U16 Lány:
Pándi Kata, Pálinkás Viktória, Illés Janka
U19 Lány:
Hoffmann Kata, Egyedi Natália, Bús Henriett

dav

A rendezvény közös vacsorával és jó hangulatú beszélgetéssel zárult.
Duna Aszfalt TVSE