Döntetlen Cegléden

A Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában Cegléden játszott bajnoki mérkőzést. Csapatunk kis híján megszerezte a három pontot, de a végén a hazaiak büntetőből egalizáltak, így inkább ők lehetnek elégedettek az egy ponttal.

Ceglédi VSE–Tiszakécske VSE 1–1 (0–0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 500 néző

vezette: Nagy Norbert (Csatári Tibor, Tőkés Róbert)

Ceglédi VSE: Mursits – Rétyi T., Póti, Preklet, Farkas A. – Pallagi, G. Bíró (Földi, a szünetben), Nagy T. (Sigér Á., 52.) – Szilágyi P., Olasz D., Oldal (Csirmaz, 75.) Vezetőedző: Nagy Tibor

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Sirokmán, Ludánszki B. (Oláh M., 74), Csáki, Kocsis G., Sváb – Horváth A., Szabó L. (Gréczi G., 65.), Tölgyesi – Puskás Z., Kirchner (Mihály D., 65.)

gólszerző: Mihály D. (0–1) a 81., Sigér Á. (11-esből, 1–1) a 93. percben

kiállítva: Olasz D. (a második sárga lap után) az 50. percben

 

Nagy Tibor (Ceglédi VSE, vezetőedző): Elégedett lehetek, mert emberhátrányban is sikerült egyenlítenünk, s végre itthon tartottunk egy pontot. Remélem, ebből erőt merítünk, és elindulunk felfelé a tabellán. (forrás: nso.hu)

 

Szabó István (Duna Aszfalt TVSE, vezetőedző): Nagyon indulatos mérkőzést játszottunk. A kiállításig kiegyenlített erők küzdelmét láthattuk, utána átvettük a kezdeményezést. A meccs végén egy nagyon véleményes büntető megpecsételte a sorsunkat. Elvesztettünk két pontot. Négy stabil kezdő játékosunk hiányzott, s ezúttal is kellett kényszerűségből cserélni. Nagyon feldúltak vagyunk a végjáték miatt, mind a vezetők, mind a labdarúgók. Amit ebben az összeállításban meg tudtunk valósítani és elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk. Azt látni kell, hogy a fontos hiányzóink nélkül a támadójátékunk nem túl acélos. Nagyon szépen köszönjük minden szurkolónak a támogatást, aki elkísért minket Ceglédre és biztatott minket.

Rendkívül nehéz sorozatban vagyunk, remélem, hogy most már elkerülnek minket a sérülések.

 

Csapatunkra két kiváló, erős gárda vár a jövőhéten; szerdán a Magyar Kupában a Honvéd, majd vasárnap a Zalaegerszeg lesz az ellenfél a bajnokságban. Mindkét meccset idegenben vívjuk, bízunk benne, hogy sokan szurkolnak majd a csapatnak ezeken a mérkőzéseken is, hiszen nem kis erőpróbák elé néznek Szabó István tanítványai.

Továbbra is Hajrá Kécske!

fotó forrása: cegledfoci.hu

Duna Aszfalt TVSE