Fontos pontszerzés Csákváron

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában az Aqvital FC Csákvár vendége volt, s kiváló védekezéssel, kapott gól nélkül hozta le a bajnoki mérkőzést.

Aqvital FC Csákvár – Duna Aszfalt Tiszakécske VSE 0–0

Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Legeza László, Horváth Zoltán)

Aqvital FC Csákvár: Markek – Csilus Á., Kiprich D., Baranyai Á., Deutsch L. – Farkas A., Mészáros D. – Skribek (Szabó M., 73.), Papp M. (Sejben, 82.), Galambos (Daru, 66.) – Baracskai

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Molnár M. – Benkó (Oláh M., 59.), Kardos N., Csáki, Sváb – Tölgyesi, Kocsis G. – Károly, Kirchner (Gréczi G., 75.), Szabó D. (Stoiacovici, 65.) – Batizi–Pócsi

 

Szijjártó István (vezetőedző, Aqvital FC Csákvár): Megvoltak a lehetőségeink a győzelem kiharcolására, de sajnos akadt néhány játékosom, aki nem gondolkodott menet közben. Biztató, hogy végre nem kaptunk gólt, s remélem, legközelebb megtaláljuk a góllövőcipőnket is. (forrás: nso.hu)

Szabó István (vezetőedző, Duna Aszfalt TVSE): Nagyon jól védekeztünk ezen a mérkőzésen. A győzelemhez ellenfelünk állt közelebb, de nekünk is voltak veszélyes kontráink. Szabó Dávid gólját érvénytelenítette a játékvezető. Ezt a szituációt még vissza kell nézni.

Nagyon sokat jelentett idegenbe is mellettünk álló szurkolóink biztatása, ez is kellett ahhoz, hogy ponttal távozzunk. Köszönöm szépen nekik a támogatást, s azoknak is, akik otthonról követték a meccs alakulását, s szorítottak értünk. A Csákvárt otthon legyőztük, idegenben döntetlent játszottunk ellenük. Elégedett vagyok az ezen a két meccsen szerzett négy ponttal. Nagyon kemény lesz még ez a véghajrá, de továbbra is taktikusan, egységes csapatként küzdve, szurkolóink támogatása mellett, jó eredményeket érhetünk el.

 

A mérkőzésen betegség miatt nem állhatott Szabó mester rendelkezésére Huszti András és Gréczi Márton, még Nyilas Elek és Horváth Adrián továbbra is sérültek. Csapatunk ezzel együtt derekasan küzdött Csákváron is, s az újabb ponttal (ha apróbb lépésben is) még tovább távolodtunk a kiesőzónától. Az utolsó három helyezett csapat egyre inkább leszakadóban van a mezőnytől.

Érdemes elgondolkozni azon a tényen, hogy újonc csapatunk 30 forduló alatt mindössze 9-szer kapott ki, még 21 mérkőzésen pontot vagy pontokat szerzett. Ez a stabil teljesítmény rámutat arra, hogy milyen szakmai munka folyik a Duna Aszfalt TVSE berkeiben.

Bízunk abban, hogy szurkolóink támogatása mellett a további meccseken is gyarapítjuk majd pontjaink számát.

Továbbra is Hajrá Kécske!

Fotó forrása: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Duna Aszfalt TVSE