Komoly erőpróba vár a csapatra

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a WKW ETO FC Győr csapata érkezik a Tiszakécskei Sportcentrumba.

A vasárnap délután sorra kerülő bajnokin a lendületben lévő győri gárdát fogadjuk. A nagy múltú dunántúli csapat, most is komoly játékerőt képvisel, még ha a tabellán elfoglalt helyezése nem is feltétlenül ezt tükrözi. A vendégek keretét olyan labdarúgók alkotják mint pl. Lovrencsics Balázs, Nemanja Andric, Vadász Viktor vagy éppen Marko Vukasovic. Herczeg Miklós, az ETO vezetőedzője a zöld-fehér klub honlapjának elmondta, bízik a sikeres folytatásban.

Ősszel nagy bravúrt értünk el a győriek ellen, hiszen idegenben az ETO Parkban sikerült 1-1-et játszani ellenük. Ezúttal is szeretnénk meglepetést szerezni, s leginkább itthon tartani a három pontot. Sajnos, hiányzók nehezítik Szabó mester munkáját, azonban biztosak lehetünk benne, hogy a pályára lépők mindent megtesznek majd a siker érdekében.

A mérkőzés előtt Szabó István, a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Nagyon jó csapat érkezik hozzánk, akik tavasszal kiválóan kezdtek. Érdemes megemlíteni, hogy idegenben 4-0-ra legyőzték a Vasast. Legutóbb pedig az egyik éllovast, a Kaposvárt verték meg. Minőségi játékosaik vannak. Tiszteljük ellenfelünket, de nekünk hazai pályán csak a három pont megszerzésére szabad gondolni. Sajnos, vannak labdarúgóink, akiknek kérdéses a holnapi játéka. Ennek ellenére szeretnénk meglepetést okozni. Kérem szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki és segítsenek bennünket a siker elérése érdekében, hogy a mérkőzés végén együtt örülhessünk egy szép eredménynek!

A vasárnapi mérkőzésről a tiszakecskefoci.hu online, szöveges közvetítéssel jelentkezik.

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE