Pontos meccs a Nyíregyháza ellen

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában a Duna Aszfalt TVSE a Nyíregyháza Spartacus FC gárdáját fogadta a Sportcentrumban. A mérkőzésen egyik félnek sem sikerült kapuba találnia, így meg kellett osztozni a pontokon.

Csapatunk ezzel az egy ponttal, egy hellyel feljebb lépett a tabellán, s a 14. helyen áll a Merkantil Bank Ligában.

  1. 04.21. Merkantil Bank Liga 33. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE – Nyíregyháza Spartacus FC 0–0

Tiszakécske, 750 néző, vezette: Ducsai József (Berényi Ákos, Tőkés Róbert)

Duna Aszfalt Tiszakécske VSE: Helesfay – Huszti (Sirokmán, 60.), Csáki, Kardos, Sváb – Oláh M., Tölgyesi (Szabó L., 90.), Ludánszki, Kocsis G. – Kirchner (Károly B., 72.), Szabó D.

Nyíregyháza Spartacus FC: Jova – Polényi, Fodor, Forró – (Bakos Sz., 29.), Pejovic – Ötvös (Motkó, 63., Végső, 91.), Rokszin, Rezes, Gulyás – Kártik, Hornyák

Kiállítva: Kocsis G. (második sárga lap után) a 83. percben

A mérkőzésen még nem Simon Antal ült a tiszakécskei kispadon, így Virágh Ferenc értékelte a találkozót:

Virágh Ferenc, a Duna Aszfalt TVSE megbízott edzője: Igazi férfimunka volt ez a találkozó. Stabilitást vártunk a csapatunktól, hiszen a Nyíregyháza a tavasszal bizonyította, hogy nagyon jó csapat. Fontos volt, hogy ne veszítsük el ezt a meccset, hogy önbizalmat adjon a következő mérkőzésekre, tudjunk még pontokat szerezni és méltó helyen fejezzük be a bajnokságot.

Zoran Szpisljak, a Nyíregyháza Spartacus FC vezetőedzője: Sajnos könnyen eladtuk a labdákat, ebben a mérkőzésben nem volt benne a három pont. Bátrabban kellett volna játszanunk, a tiszakécskei kapu közelében. Kevés helyzet volt ezen a meccsen. A játék nagy része a két tizenhatos között zajlott. Most ennyi volt bennünk, mert nem hoztuk azt, amit tudunk játszani.

Videós interjúk és összefoglaló hamarosan a tiszakecskefoci.hu-n!

Legközelebb idegenben, április 28-án Kaposváron mérkőzik csapatunk.

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

(fotó forrása: lcafe.hu)