Somogyi küldetés

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE NB II-es labdarúgó csapata a Kaposvári Rákóczi FC otthonában vizitál. A somogyi zöld-fehérek a dobogó harmadik fokát foglalják el a forduló előtt és harcban vannak az élvonalba kerülésért. Az ősszel 2-1-re győztünk ellenük, s most sem szeretnénk haza térni pont vagy pontok nélkül. 

A vasárnapi bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Várhatóan nagy erőket fog mozgósítani a kaposvári csapat ezen a mérkőzésen a három bajnoki pont otthon tartása érdekében, hiszen a feljutás reménye még előttük van. Bízom benne, hogy a mi csapatunk jó formája is kitart, a békéscsabai győzelem és a Nyíregyháza elleni döntetlen stabilitást kell, hogy adjon. Jó hír, hogy a Gréczi testvérek és Mihály Dávid eltiltása is letelt, viszont Dr. Kardos Norbert és Kocsis Gábor most eltiltás miatt nem léphet pályára. Továbbá kérdéses még Huszti András játéka is. 

Szurkolói információk:

A belépőjegyek ára egységesen 1000 Ft, a 14 éven aluli nézők számára pedig ingyenes.

Az alábbi térképen az 1. pont jelöli a vendégszektort:

meccstörténelem:

Érdekesség, hogy csakúgy, mint a legutóbbi két ellenfelünkkel szemben, a kaposváriak ellen is pozitív a mérlegünk:

3 tét mérkőzés: 2 tiszakécskei győzelem és 1 döntetlen az eddigi mérleg.

A legutóbbi közös bajnoki mérkőzésünkön Kocsis Gábor és Batizi-Pócsi Balázs góljaira Szakály Attila válaszalt, így 2-1-es Duna Aszfalt TVSE siker született a Tisza partján.

Ha tehetjük, utazzunk el minél többen a Rákóczi Stadionba és biztassuk a fiúkat a helyszínen!

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE