Közvetlen vetélytárssal találkozunk Budafokon

Május elsején a tabellán egy ponttal mögöttünk álló Budafoki MTE lesz a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE ellenfele. Jó meccsre van kilátás.

A szerdai bajnokival kapcsolatos gondolatait Simon Antal, a Duna Aszfalt TVSE NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője osztotta meg oldalunkkal:

A hétfői edzésen még érződött a labdarúgókon a vasárnapi meccs és a hosszú utazás hatása. Sajnos, úgy néz ki, hogy Csáki Robira hosszabb ideig nem számíthatunk sérülés miatt. Továbbá kisebb sérüléssel bajlódik Ludánszki Bence, Sváb Dániel és Mihály Dávid is, így minden bizonnyal lesznek majd hiányzóink szerdán.

A Budafok kiváló tavaszt produkált, legutóbb viszont 2-1-es vereséget szenvedett a Cegléd otthonában, így mindenképpen ellenünk szeretnének javítani. Azonban ez a meccs számunkra is nagyon fontos lesz. Két hasonló erejű csapat találkozik egymással, ezt a tabellán elfoglalt helyezések is mutatják. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó meccs is kerekedhet ebből az összecsapásból. Bízunk benne, hogy jó eredménnyel, ponttal vagy pontokkal távozhatunk Budafokról.

szurkolói információk:

1.pont: vendég pénztár

2.pont: vendég szektor

vendég szurkolók jegyértékesítés:

A Zuzmó utcai “Vendég” pénztárnál vásárolhatók belépőjegyek.

Pénztárnyitás egy órával a mérkőzés kezdete előtt. (18:00 óra)

A felnőtt jegy ára 800,-Ft./fő

A nyugdíjasok és a gyerekek ingyen jöhetnek be. Ezt igazolni szükséges bármilyen fényképes igazolvánnyal.

meccstörténelem:

A tiszakécskei és a budafoki csapat eddig még csak egyszer játszott egymással tétmeccsen. Ebben a szezonban, ősszel. Akkor az idei szezon legsimább győzelmét arattuk. A 3-0-s kécskei siker gólszerzői Batizi-Pócsi Balázs, Károly Bálint és Gréczi Gábor voltak. Bízunk benne, hogy tovább építhetjük a pozitív eredménysort.

Utazzunk el minél többen május elsején Budafokra és biztassuk a fiúkat! Zúgjon a Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE