Szurkolói ankétot tartott klubunk

A Duna Aszfalt Tiszakécske VSE szakmai vezetése május 9-én kora este tartotta meg szurkolói ankétját a Sportcentrumban. A rendezvény során első kézből juthattak számos érdekes információ birtokába a jelenlévő szurkolók.

Elsőként Simon Antal, vezetőedző mutatkozott be, aki eddigi pályafutásáról, edzői karrierjéről, eredményeiről és tiszakécskei céljairól beszélt. Simon Antal kihangsúlyozta, hogy az utolsó két mérkőzésen is a győzelemre fog játszani a csapat, az általa legerősebbnek vélt összeállításban.

Ezt követően Nyilas Elek, sportigazgató összegezte gondolatait klubunk elmúlt négy esztendejéről, eredményeiről, reálisan pozícionálta a Duna Aszfalt TVSE-t az NB II-es mezőnyben, s megfogalmazta a csapat jövőbeni céljait is.

A labdarúgóink közül a csapatkapitány Tölgyesi Viktor mondta el a szurkolóknak, hogy kemény, fárasztó szezonon vannak túl, amely során dupla annyi mérkőzést játszottak, mint a tavalyi esztendőben, hiszen az NB II-ben több csapat szerepel, mint az NB III-ban, valamint a Magyar Kupában is sokáig versenyben voltak. Csapatkapitányunk azt is elmondta, hogy a keretet az év során többször sújtotta sérüléshullám, ami nehezítette a helyzetet az eredményesség szempontjából.

A fiatalabb játékosok képviseletében Huszti András kapott szót, aki megosztotta a szurkolókkal az utánpótlás válogatottnál szerzett élményeit, s hozzátette, az, hogy bemutatkozott a nemzeti színekben az a tiszakécskei klubnak is nagyban köszönhető. Jobb szélsőnk azt is elmondta; nagyon jól érzi magát Tiszakécskén, még úgy is, hogy nagyon messziről került ide.

Az ankéton Kislőrincz György klubigazgató elmondta, hogy elégedettek lehetünk ezzel az első NB II-es szezonnal, hiszen újoncként biztosan bennmaradtunk, s a kupában is szépen szerepeltünk. A másik két újoncból a Monor kiesett, még a nagy múltú Kaposvár várhatóan újra visszatérhet az első osztályba.  A klubigazgató hozzátette; természetesen a vezetés látja a hiányosságokat is, amelyeken majd dolgozni fognak. Kislőrincz György arról is tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a szezon végét követően az MLSZ NB II-es licenc szabályzatának megfelelően megkezdődnek a munkálatok a center pálya alácsövezésével, illetve a stadionvilágítás terén a fényerő növelésével. Ennek köszönhetően a tervek szerint augusztusban már villanyfényes mérkőzéseken szurkolhatunk csapatunknak a Tisza partján.

Duna Aszfalt TVSE