,,Tóth Tamás – Lajosmizse 5 – 1″

Fölényes győzelemmel búcsúzott a megyei I. osztályú bajnoki szezontól a Duna Aszfalt TVSE II-es csapata. Az öt tiszakécskei gólból Tóth Tamás négyet vállalt.

A Duna Aszfalt TVSE II összeállítása: Antal- Ország (Kiss), Varga, Tóth K., Bálint, István (Dóka Á.), László (Domonics), Kulcsár (Jelenfi), Hoffmann, Tamás (Sáfrány), Tóth T.

kécskei gólszerzők: Tóth T. 4, István

A mérkőzést és a csapat bajnoki szezonját Bagi Gábor, vezetőedző értékelte:

Ez egy tipikus idényvégi mérkőzés volt. Számunkra volt tétje is, hiszen győzelmünkkel előrébb léphettünk a tabellán. A csapat hozzáállásával elégedett vagyok, már az első félidőben eldöntöttük a meccset. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Tóth Tamás, aki négy gólt rúgott, a múlt heti, idegenbeli három találata után. Ez azonban egy csapatsport és ez a győzelem az egész csapat érdeme.

Úgy gondolom, hogy a szezon során újonc gárdánk kihozta magából a maximumot, annak ellenére, hogy  voltak meghatározó hiányzóink, pl. Káli Tibi, Dóka Ádám vagy éppen Szabó Dávid. Igaz, annak nagyon örülünk, hogy ő már az NB II-ben bizonyíthat. A helyükre érkező fiatalok jól beilleszkedtek a csapatba, s pótolták őket. Már várjuk a következő szezont, amikor reményeink szerint teljes létszámban küzdhetünk a bajnoki pontokért a megyei I. osztályban.

Köszönjük a biztatást a meccsekre kijáró szurkolóknak, családtagoknak, barátoknak, s a szponzoroknak a támogatást, aminek köszönhetően kifogástalan körülmények között készülhetünk hétről-hétre.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE

fotó: archív