Teljes a mezőny: Kezdődhet a visszaszámlálás

Június 2-án az utolsó kérdőjel helyére is pont került, hiszen az NB III. Keleti csoportjában is megtörtént a bajnokavatás. Feljutott a Szolnoki MÁV FC, ezzel beteljesedett az, amit sokan reméltünk itt, egy kicsivel délebre a Tisza partján: A következő bajnoki szezonban lesz Tisza-parti szomszédvári rangadó. Nem kell sokat utaznunk, ahhoz, hogy idegenben is szurkolhassunk a fiúknak.

Mint az korábban kiderült; Nyugatról egy nagyon erősnek tűnő Ajka került feljebb, még a Közép csoportból a szintén veretes Szeged-Grosics Akadémia lesz az NB II-es mezőny tagja, nem mellesleg szintén Tisza-parti alakulatként.

Az NB I-ből kiesett a Szombathelyi Haladás. Na, itt nem kis távolságról kell beszélnünk, amikor az idegenbeli túrát tervezgetjük. Ennek ellenére a sportbarátok számára óriási csáberő lehet a zöld-fehérek ultramodern stadionjában a Hajrá Kécse! rigmus skandálása, valamint az, hogy egy patinás honi klub ellen öregbíthetjük városunk hírnevét.

A másik élvonalból kieső csapat az MTK Budapest lett. Ezt a klubot sem kell senkinek bemutatni a hazai futballrajongók körében. A stadionjuk kapcsán pedig az a bizonyos tavaszi Budapest Honvéd – Duna Aszfalt TVSE kupameccs ugrik be elsőként, amikor is talán az elmúlt szezon legjobb teljesítményét mutatták be a kécskei labdarúgók, illetve ugyanez igaz a kék-sárga drukkerekre is, akik egységesen, egy hatalmasat szurkoltak az arénában. Aki ott volt, örök emlék marad számára az a meccs. Most újra itt lesz az alkalom, hogy kécskei torkoktól visszhangozzon a Hidegkuti Nándor Stadion!

A többieket már ismerjük, minden egyes csapathoz friss emlékek fűznek minket. Vannak olyanok, akikkel szemben fűt a visszavágás reménye, s olyanok is, akiket ismét le szeretnénk győzni.

Az biztos, hogy nagy élmény lesz Tiszakécskén újra villanyfényes meccseken szurkolni kedvenc csapatunknak, a visszaszámlálás már elkezdődött, a célkeresztben augusztus első hétvégéje! Addig is ,,Hajrá Tiszakécske! Hajrá győzni fogunk! Hajrá kék-sárgák! Mögöttetek vagyunk!”

Duna Aszfalt TVSE