U14 és U15: Két kécskei győzelemmel zárult a szezon

A Duna Aszfalt TVSE U 14-es és U15-ös csapata a Hatvan korosztályos gárdáit múlta felül idegenben.

Az U14-es csapat mérkőzését Benke József, edző értékelte:

U14-es csapatunk Hatvan FC-hez látogatott a szezonzáró fordulóban. A mérkőzés elején figyelmetlenségünket kihasználva ellenfelünk egy szemfüles góllal megszerezte a vezetést, ezután gyorsan tudtuk rendezni sorainkat, átvettük az irányítást és nem kellett sokat várnunk az egyenlítésre sem. Ezután sorra vezettük a szebbnél szebb támadásokat, védekezésünk is magabiztossá vált, nem sok esélyt hagyva ellenfelünknek a gólszerzésre. Lőttünk gólt átlövésből, beadásból és egyéni akcióból. A mérkőzés végéig tíz gólig jutottunk. Ki kell emelni Szabó Benedek Bátor védekező munkáját, aki a hatvani csapat legveszélyesebb játékosát tudta semlegesíteni. A szezont ezzel a nyolcadik helyen zártuk. Gratulálunk a fiúknak az egész szezon alatt mutatott teljesítményükért!

Képünkön Szabó Benedek Bátor.
FC Hatvan – Duna Aszfalt TVSE 1 : 10
G.sz.: Szabó Hunor(3), Halasi Máté(3), Kajtár Mátyás(2), Kalló Márk, Molnár Bálint

Az U15-ös gárda mérkőzését Tímár Zoltán, edző értékelte:

A hazai csapat a szél támogatásával az első félidőben beszorított minket a saját térfelünkre, aminek az eredménye kétgólos hátrány lett. A 35. percben egy szerencsétlen kiállítás is nehezítette a dolgunkat, Rácz Botit küldték idő előtt az öltözőbe. A második játékrészt kisebb átszervezéssel kezdtük a csapaton belül és a szél támogatásában is bízva, mindent egy lapra feltéve kezdtük meg rohamainkat. Ennek eredményeként két Lovas és egy Szólát góllal sikerült megfordítanunk a mérkőzést és 3-2-re nyertük.
Az első félidei gyenge játékunkat egy lelkes, megalkuvás nélküli második követte, ennek jutalma három pont lett. Az egész csapatot dicséret illeti, hiszen kétgólos hátrányból felállva vittük mindezt véghez.
Ezzel befejeztük a bajnokságot, és egy kisebb nyári pihenő után augusztusban elkezdjük a felkészülést a következő évre.
Ezúttal szeretnénk megköszönni lelkes szurkolótáborunkat az egész éves támogatást, hiszen nélkülük nem lett volna ilyen sikeres a szereplésünk.

FC Hatvan – Duna Aszfalt TVSE 2 – 3

G.sz.: Lovas A., Szólát

Lovas Andor fókuszál a labdára. (fotó: BSanya)

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TVSE