Erdélyi Botond több poszton is bevethető labdarúgó

Erdélyi Botond (20) legutóbb a Dorogi FC csapatát erősítette, augusztustól azonban már kék-sárgában bizonyíthat a Merkantil Bank Ligában.

Hol futballoztál eddig?

Monoron kezdtem el focizni, majd a Budapest Honvédhoz kerültem, ahol 10 éven át szerepeltem a korosztályos csapatokban. Ezután kölcsönbe a Kisvárdához kerültem, majd Dorogra, ezeknél a csapatoknál az NB II-ben futballoztam.

Milyen céljaid vannak a következő szezonra nézve?

Azt szeretném, hogy a csapatunk a lehető legtöbbet kihozza magából és minél jobb eredményt érjen el. A társaság szuper, ez is fontos ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Magam részéről remélem, hogy sok játéklehetőséget fogok kapni, ezért minden edzésen meg fogok dolgozni.

Milyen poszton játszol?

Jobb hátvéd és jobb oldali támadó poszton szoktam játszani, de volt már úgy, hogy bal oldali védőként számítottak rám.

Mik az eddigi benyomásaid Tiszakécskén?

A település nagyon tetszik. Focira a legalkalmasabb. A Sportcentrum is mindent igényt kielégítő, véleményem szerint az egyik legjobb az NB II-es mezőnyben. Gondolok itt a pályákra és az eszközökre is.  Az is pozitívum, hogy Szolnok és Kecskemét is közel van. Arról is hallottam, hogy volt már NB I-es csapata Tiszakécskének.

Ismertél korábbról labdarúgókat a kécskei keretből?

A tavalyi szezonban itt focizott Stoiacovici Dávid, vele együtt nevelkedtem. A többiekről is hallottam korábban, de személyesen nem ismertem őket.

Duna Aszfalt TLC