Preklet Csaba rutinja és játéktudása jól jöhet csapatunk számára

Preklet Csaba (28) rutinos belső védő, aki tovább stabilizálhatja a Duna Aszfalt TLC csapatának védelmét. Új igazolásunk többek között játszott már a Vasasban, a ZTE FC-ben és az olasz Reggina-ban is.

Hol futballoztál eddig pályafutásod során?

Az utánpótlásban Győrben kezdtem el futballozni, utána négy évet Olaszországban játszottam, majd hazatértem a Kecskeméti TE gárdájához. Futballoztam Egerben, Zalaegerszegen és a Vasasban, utoljára pedig a Cegléd csapatában. Az NB I-ben a KTE, a Vasas és az Eger színeiben játszhattam.

Milyennek találod a tiszakécskei körülményeket és a csapatot?

Ismertem már a kécskei körülményeket, hiszen a Cegléddel tavaly a hazai meccseket itt játszottuk, nem szokatlan a létesítmény. A kécskei keretből is sok játékost ismerek. Jó társaságba kerültem. Remélem az újonnan érkezőkkel együtt tudunk segíteni a csapatnak.

Véleményed szerint milyen célokért küzdhet a következő szezonban a Duna Aszfalt TLC?

Bízom benne, hogy az erősítésekkel – illetve ismerve a tavalyi kécskei csapatot, ami egyáltalán nem volt rossz a sérüléshullámig – jóval feljebb tudunk lépni a tabellán az előző szezonhoz képest.

Preklet Csaba végigjárta az összes utánpótlásválogatottat, alapembere volt a 2008-2009-es U17-es, a 2009-2010-es U19-es és a 2010-2011-es U21-es válogatottnak is.

Duna Aszfalt TLC