Erősítés a középpályára

Szuhodovszki Soma (19) fiatal kora ellenére már jó ismerője az NB II-es mezőnynek. Új igazolásunk bízik benne, hogy eredményes szezont produkál majd a tiszakécskei csapattal.

Hol futballoztál eddig?

Az Újbuda TC-ben nevelkedtem, majd 12 éves koromban az MTK-hoz kerültem, ahol minden korosztályt végig jártam. Az első és a második csapatban is eltöltöttem fél évet, ezt követően kerültem kölcsönbe a Monorba, ahol egy teljes NB II-es szezont játszottam végig. Most pedig Tiszakécskén keresek új kihívást.

Milyen poszton játszol?

A mester védekező középpályásként számít rám Tiszakécskén. Az eddigiekben is legtöbbször középpályás vagy szélső támadó voltam.

Milyennek találod a tiszakécskei körülményeket?

Az elején nehezen indult a beilleszkedés. Új településre kerültem, új csapathoz, meg kellett ismernem mindent. Leginkább annak örülök, hogy egy nagyon nagy pozitív meglepetés számomra a Duna Aszfalt TLC és maga Tiszakécske városa is. A település gyönyörű, a környezet nyugodt, minden adott ahhoz, hogy a futballra tudjunk koncentrálni.

Milyen volt a szlovéniai felkészülés?

Az edzőtáborban kifogástalan körülmények között készülhettünk. Elvégeztük az eltervezett munkát. A végére kicsit kijött rajtunk a fáradtság, aminek köszönhetően az utolsó meccs eredménye elmaradt a várakozástól.

Mire lehet képes a kécskei csapat az előttünk álló bajnoki szezonban?

Nagyon bizakodó vagyok, ami a csapat szereplését illeti. Véleményem szerint egy stabil középcsapat lehet a miénk.

Duna Aszfalt TLC