Nagy sikerek előtt állunk a tiszakécskei klubbal

Vellai Áron (29) személyében fiatal, ambiciózus erőnléti edzővel bővült a Duna Aszfalt TLC stábja.

Hogyan jött számodra a tiszakécskei lehetőség?

A szezon végezetével Simon Antal vette fel velem a kapcsolatot, hogy lenne-e kedvem csatlakozni a stábjához. Én ezt nagy kihívásnak éreztem és természetesen igent mondtam. Ezt követően Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TLC sportigazgatója is megkeresett és nagy örömmel csatlakoztam ehhez a klubhoz, amellyel úgy gondolom, hogy nagy sikerek előtt állunk.

Hol dolgoztál korábban edzőként?

Az elmúlt két évben a SZEOL SC másod- és erőnléti edzője voltam. Az volt az első lehetőség, ahol felnőtt csapat mellett dolgozhattam. Előtte utánpótlás csapatoknál dolgoztam Csongrád megyében.

Milyen benyomásokat szereztél a Duna Aszfalt TLC berkeiben?

Nagyon örülök, hogy itt lehetek Tiszakécskén. Ez egy nagyon impozáns, folyamatosan fejlődő klub, amely az én karrieremben is egy következő szint. A másodosztály nekem egy nagy kihívás. Nagy köszönettel tartozom mind a klub vezetőségének, mind az itt dolgozóknak és a játékosoknak is, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtak. Szeretnék minden elvárásnak megfelelni és remélem, hogy én is hozzá tudok majd járulni ahhoz, hogy a csapat még sikeresebb legyen.

Labdarúgóként merre játszottál?

Kecskeméten nevelkedtem, majd Bács-Kiskun és Csongrád megyékben játszottam megyei csapatokban, végül pedig Ausztriában alacsonyabb osztályú klubokban.

Duna Aszfalt TLC