Irány Békéscsaba! Kezdődik a bajnokság!

A Merkantil Bank Liga NB II 2019/2020-as szezonjának 1. fordulójában Békéscsabán vizitál labdarúgó csapatunk.

Az Előre elleni mérkőzés kapcsán Simon Antal, a Duna Aszfalt TLC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Végére értünk a hat hetes felkészülésnek, amelynek során minden jól, a terveknek megfelelően alakult. Annak ellenére is állítom ezt, hogy két felkészülési mérkőzésünk, rajtunk kívül álló okok miatt elmaradt. Eredményes volt ez a felkészülés, hiszen az új játékosok beépültek a keretbe és a korábban sérüléssel bajlódók is felépültek. Egyedül Horváth Adrián bajlódik kisebb bokasérüléssel, illetve Tímári Norman eltiltás miatt nem játszhat az első fordulóban.
Kőkemény augusztus elé nézünk, amelynek során 4 naponta mérkőzést fogunk játszani. Ennek a hosszú menetelésnek az első állomása lesz a békéscsabai. A csapatunk készen áll. A csabaiaknál is voltak változások a keretben és edzőváltáson is átestek. Nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, egységesen kell fellépnünk már az első hónapban, össze kell csiszolódnunk és azt a játékot kell nyújtanunk, amit begyakoroltunk és ha ez sikerülni fog, akkor az eredmények is jönni fognak.

meccstörténelem: Pozitív kécskei mérleg

Eddig hat alkalommal találkozott békéscsabai és tiszakécskei labdarúgó csapat bajnoki mérkőzéseken – ebből kétszer az NB I-ben, négyszer az NB II-ben – a mérleg: 2 tiszakécskei győzelem és 4 döntetlen. Bízunk benne, hogy a kiváló mutató megmarad, de az biztos, hogy az Előre is szeretné végre megtörni ezt a sorozatot.

érdekesség:

Károly Bálint és Gréczi Márton személyében jelenleg két olyan labdarúgó is tagja a Békéscsaba keretének, akik az előző szezonban még csapatunk mezét viselték. Nálunk pedig újonnan igazolt kapusunk; Baráth Bence nézhet farkasszemet tavalyi társai ellen, ha Simon Antal bizalmat szavaz neki.

szurkolói információk:

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelenlegi állapot ideiglenes.

Jegyárak:

felnőtt: 1000 Ft

Diák/nyugdíjas: 500 Ft

http://1912elore.hu/site/informaciok-bekescsaba-1912-elore-duna-aszfalt-tlc-20190804/

Utazzunk el minél többen Békéscsabára és biztassuk a csapatot! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

felső kép forrása: 1912elore.hu