Hat pontosok csatája Győrben

A Duna Aszfalt Tiszakécskei LC labdarúgó csapata a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában az ugyancsak jól rajtoló WKW ETO FC Győr csapatához látogat. Vasárnap este az ETO Parkban kiderül, hogy melyik gárda tudja folytatni a jó szériát.

A mérkőzéssel kapcsolatban a Duna Aszfalt TLC labdarúgó csapatának vezetőedzője, Simon Antal nyilatkozott: Mindkét csapat jól kapta el a rajtot, de itt még korai pontokról beszélni. Abban viszont bízok, hogy lendületben tudunk maradni. A keretben Kirchner Krisztián kisebb sérüléssel bajlódik, holnap derül ki, hogy pályára tud-e lépni, Horváth Adrián bokasérülés, Puskás Zoltán pedig egy gyomorfertőzés miatt nem hadra fogható jelenleg. A keret többi tagja bevetésre kész.

A Győr nagyon erős csapat. A nyáron úgy állították össze a keretüket, hogy fel akarnak jutni az élvonalba. Mi viszont ennek tudatában is szeretnénk a saját játékunkat játszani, egy ilyen erős csapat otthonában is cél a pontszerzés.

A WKW ETO FC Győr vezetőedzője, Boér Gábor így nyilatkozott a győri klub honlapjának a holnapi meccsről: ,,Óva intenék mindenkit attól, és ezt megtettem az öltözőben is, hogy könnyűnek ítélje meg az előttünk álló feladatot, és ezt nem csak azért mondom, mert az ellenfelünk is 6 ponttal kezdett, hanem azért, mert egy olyan együttes érkezik hozzánk, aki előszeretettel a védekezésre helyezi a hangsúlyt, és megpróbálja az ellenfél játékát elrontani, éppen ezért még jobb játékra lesz szükségünk, hogy itthon tartsuk a 3 pontot. Természetesen csak és kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek.”

  (fotó forrása: eto.hu)

meccstörténelem: Még nem sikerült győznünk a Győr ellen

Tiszakécskei és győri labdarúgócsapatok eddig 4-szer találkoztak bajnokin (ebből kétszer az első osztályban, kétszer a második vonalban). Három győri győzelem mellett, egy döntetlen a mérleg.

 

szurkolói információk:

 

Vendég jegy: 1500 Ft

Diák/nyugdíjas jegy: 750 Ft (14-18 év között – személyi igazolvánnyal; 65 év felett  – személyi igazolvánnyal; nyugdíjasoknak – nyugdíjas igazolvánnyal!)

Diák/nyugdíjas jegy E szektor: 1250 Ft (14-18 év között – személyi igazolvánnyal; 65 év felett  – személyi igazolvánnyal; nyugdíjasoknak – nyugdíjas igazolvánnyal!)

14 év alatt: 0 Ft

Aki teheti, látogasson el vasárnap Győrbe és biztassa a kécskei csapatot. Rendkívül izgalmas mérkőzés várható! Zúgjon a Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC