Nyíregyházi küldetés

Hétköznap rendezik, de semmiképpen sem hétköznapi meccs lesz a Duna Aszfalt TLC vendégjátéka a ,,keleti fronton”.

A szerdai bajnokival kapcsolatban Simon Antal, a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Sűrű hét ez számunkra. A távolság és a regenerálódás miatt már ma (kedden) elutazunk Nyíregyházára. Délután már a szabolcsi megyeszékhelyen edzünk. A hazaiak frissebbek lesznek, mivel az Ajka elleni mérkőzésük elmaradt. Jó passzban vannak, legutoljára a Békéscsabát győzték le 3-0-ra. Biztosan jó hangulatú meccset fogunk játszani, hiszen Nyíregyházán mindig sok szurkoló van, remélem minket is sokan elkísérnek.  Mindkét gárda a győzelemre fog játszani. Remélem a jó játékunkhoz, most már az eredményesség is párosul. Szeretnénk ponttal vagy pontokkal hazatérni.

meccstörténelem:  

Tiszakécskei és nyíregyházi labdarúgó csapatok bajnoki tétmeccsen eddig tízszer találkoztak. A mérleg egy hajszállal számunkra pozitívabb: 4 kécskei győzelem, 3 döntetlen és 3 nyíregyházi siker

szurkolói információk:

Városi Stadion:

  • 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 24/A
  • Duna Aszfalt TLC szurkolóinak az Északi lelátó K, J, I, H szektora lesz megnyitva

Jegyinformáció:

  • A mérkőzésre a vendég jegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek. (Csak helyszíni jegyértékesítés van, nem kell klubkártya és a jegyek nem névre szólóak.)
  • A vendégpénztár egy órával a mérkőzés előtt nyit. (16:30)

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

Duna Aszfalt TLC

(felső fotó forrása: Nyíregyháza Spartacus FC facebook)