A szezon első döntetlenje

A Duna Aszfalt TLC labdarúgócsapata a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában Soroksárra látogatott, ahol a Vác FC gárdájával mérkőzött. A kiélezett küzdelemben végül egyik csapatnak sem sikerült gólt szereznie, így döntetlent könyvelhettek a felek.

Érdekesség, hogy a tiszakécskei és a váci labdarúgócsapat még sohasem játszott döntetlent egymás ellen tétmeccsen. Eddig négy meccsből, két váci és két kécskei győzelem volt a mérleg. Ezzel párhuzamban még az idei bajnokságban sem játszott egyik gárda sem döntetlent, így most mindkét sorozat megszakadt. Egyik csapat sem talált a kapuba, így maradt a pontosztozkodás.

2019.09.15. Merkantil Bank Liga NB II. 8. forduló

Vác FC – Duna Aszfalt Tiszakécske LC 0–0

Budapest, Haraszti út, Szamosi Mihály Sporttelep, 200 néző, Vezette: Veizer Roland (Punyi Gyula, Márkus Péter)

Vác FC: Halasi – Szűcs K., Dulló, Hajnal, Juhász Gy. – Géringer L. – Magos (Lefler, 74.), Molnár B. (Bartos, szünetben), Zámbó, Szalánszki (Sárosi, 84.) – Pölöskei P.

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Oláh M., Kocsis G., Preklet, Sváb – Kirchner (Erdélyi B., 93.), Tölgyesi (Tímári, 78.), Szuhodovszki, Gréczi G. – Puskás Z., Nyilas E.

Kiállítva: Preklet (Lefler Benjámint buktatta gólhelyzetben) a 91. percben

 

A mérkőzést követően a két csapat vezetőedzője értékelte a találkozót:

Bánföldi Zoltán (Vác FC): Jól játszottunk, a győzelmet is megérdemeltük volna, de meg kell elégednünk az egy ponttal is. Igyekszünk a mostani hibákat kijavítani. (forrás: nso.hu)

Simon Antal (Duna Aszfalt TLC): A várakozásunknak megfelelően nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a Vác FC ellen. Ellenfelünk úgy futballozott, ahogyan azt vártuk, stabilan, fegyelmezetten védekezett, s kontrákból veszélyeztetett. Többször is eljutottunk a hazai kapuig, de a hazai kapus nagyon jól védett, s ha túljutott rajta a labda a kapufa is a váciakkal volt. Valamivel közelebb álltunk a győzelemhez, de mivel gólt nem sikerült rúgnunk, meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Az NB II-ben nem sokáig pihenhetnek a csapatok, szerdán már jön a 9. forduló, amikor is a Budafoki MTE érkezik a Sportcentrumba. Csapatunk ezt követően csak október 20-án fog itthon játszani, így sokáig nem buzdíthatjuk a Tisza partján a fiúkat. Látogassunk ki minél többen a mérkőzésre és biztassuk labdarúgóinkat, zúgjon a Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(fotó: archív)