Jön a Közép-Tiszai derbi!

A Szolnoki MÁV FC labdarúgó csapatát fogadjuk november 3-án a Városi Sportcentrumban a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában.

A mérkőzéssel kapcsolatos gondolatait Simon Antal, a Duna Aszfalt TLC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője osztotta meg oldalunkkal:

Szomszédvári csapat érkezik hozzánk. Előző mérkőzésükön magabiztosan 3-0-ra győzték le az Ajka csapatát. Nagyon motivált és stabil csapat a szolnoki. Nekik volt nyolc nap pihenőjük a közös mérkőzésünkig. Mi egy nagyon jó iramú meccset játszottunk a kupában a Kaposvárral, a játékosaink rengeteg energiát beletettek abba a mérkőzésbe, s ezúttal is erre lesz szükségünk. Sajnos, sérültjeink vannak, ezúttal Kirchner sem játszhat. Ennek ellenére remélem, hogy a közönség támogatásával, egy jó mérkőzésen itthon tudjuk tartani a pontokat.

meccstörténelem:

Érdekesség, hogy hiába beszélünk szomszédos településekről. Bajnoki mérkőzést csupán négyszer játszottunk egymás ellen. Mind a négy találkozó az NB II-ben történt. Ezeken a mérleg két kécskei győzelem, egy szolnoki siker és egy döntetlen.

forrás: magyarfutball.hu

érdekesség:

A Szolnok csapatát erősíti egy nem is olyan régi ismerős: Annus Árpád, aki az NB III-ben volt csapatunk labdarúgója.

szurkolói információk:

Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és szurkoljunk csapatunknak! Újra villanyfényes meccsen, igazi futballhangulatban segíthetjük csapatunkat a győzelem megszerzéséhez.

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC