Döntetlennel ért véget a Szolnok elleni bajnoki

A Szolnoki MÁV FC volt a Duna Aszfalt TLC vendége november 3-án a Sportcentrumban. A meccs nem hozott nagy iramot, két hasonló erejű gárda mérkőzött, igazságos végeredmény született.

2019.11.03. Merkantil Bank Liga 15. forduló

Duna Aszfalt Tiszakécskei LC – Szolnoki MÁV FC 1–1 (0–1)

Tiszakécske Városi Sportcentrum, 550 néző. Vezette: Böcskei Balázs (Baghy Csaba, Kovács II. Gábor)

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Fabio, Dr. Kardos N., Preklet, Sváb – Kocsis G., Tölgyesi, Szuhodovszki (Szabó D., 61.), Durso (Oláh M., a szünetben) – Zádori, Puskás Z. (Kirchner, 61.)

Szolnoki MÁV FC: Molnár-Farkas – Papp Sz., Szabó R., Horgosi, Bárdos – Földi M., Kovács O., Tisza K. (Berdó, 77.), Szabó P. – Rokszin (Laczkó M., 68.), Vólent (Simon A., 83.)

Gólszerző: Vólent (0–1) a 3. és Dr. Kardos N. (11-esből, 1–1) a 88. percben

Kiállítva: Horgosi (második sárga lap után) a 90. percben

 

Simon Antal (Duna Aszfalt TLC): Nagyon nehéz hét áll mögöttünk. Ökölvívó hasonlattal élve; kaptunk Szegeden egy kiütést, majd a Kaposvár meccsen felálltunk és játszottunk egy jó meccset, de a végén újra a padlóra küldtek minket. Aztán most a 3. percben kapunk egy gólt. Mindennek ellenére felálltunk és én ezt nagyra értékelem. Ez mutatja a csapat tartását. A fiúk végig mentek az egyenlítésért és a győzelemért. Nem érdemeltünk volna semmiképpen vereséget. Ebből is tudunk erőt meríteni. A közönség láthatta, hogy a csapat akar, megy előre s ezt a jövőben is fontos lenne tartanunk. A következő mérkőzésünk szerdán lesz Csákváron, ahol egy nehéz meccs vár ránk, majd hétvégén újra itthon játszunk a Budaörs ellen, fontos lesz, hogy hogyan jövünk ki ezekből a meccsekből.

Csábi József (Szolnoki MÁV FC): Bosszús vagyok, mert itt hagytunk két pontot. Őszintén szólva, nem játszottunk jól, ennél sokkal több van a csapatunkban. Korán gólt rúgtunk, aztán belekényelmesedtünk ebbe a meccsbe. Nagyon nehéz most bármit mondani. A meccs összképe alapján jobbak voltunk a hazai csapatnál, bár nekik is voltak lehetőségeik. Idegenben a döntetlen is értékes, igaz, hogy mi voltunk közelebb a győzelemhez. A tizenegyes szituációról nem mondok semmit, még nekem is meg kell néznem a felvételt.

A tiszakécskei csapat legközelebb szerdán lép pályára a bajnokságban. Nem is akárhol: A listavezető Csákvár otthonában. Óriási bravúr lenne a pontszerzés idegenben, de bízzunk a fiúkban, hogy teher nélkül, egy kis szerencsével képesek lehetnek a meglepetésre.

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC