Simon Antal távozik klubunktól

A mai napon a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC  közös megegyezéssel szerződést bontott Simon Antal vezetőedzővel. Klubunk köszöni Simon Antal eddigi lelkiismeretes munkáját, amit a tiszakécskei labdarúgásért végzett. Simon Antalnak klubunk vezetése mind a magánéletben, mind a további szakmai pályafutásában sok örömöt és sikert kíván.
Az új vezetőedző kinevezéséig a Duna Aszfalt TLC NB II-es labdarúgó csapatának szakmai munkáját Virágh Ferenc, pályaedző irányítja majd.
 
Oldalunk Simon Antalt is megkereste a történtekkel kapcsolatban, aki a következőt nyilatkozta:
Közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződésemet. Úriemberek módjára váltunk el. A mi szakmánkban ez benne van. Az eltelt hét hónapban az itt elvégzett munkának minden egyes percét élveztem. Minden feltétel adva volt a munkánkhoz. Bízom abban, hogy a csapat megindul majd felfelé. A Debrecen elleni meccs óta elkezdtünk kidolgozni egy új szisztémát, aminek azért több idő kell, hogy működjön a gyakorlatban. Örömmel dolgoztam Tiszakécskén, összhangban a klubnál dolgozó vezetőkkel, minden kollégámmal és szívesen dolgoznék velük a jövőben is.   
 
Duna Aszfalt TLC