Nagy taktikai csata várható

A Merkantil Bank Liga NB II 19. fordulójában a Soroksár SC lesz a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC vendége a Sportcentrumban.

Két győztes csata után mérkőzik újra labdarúgó csapatunk. Virágh Ferenc legénysége a legutóbb a szegediekkel döntetlent játszó soroksári sárga-feketéket fogadja. Lipcsei Péterék az elmúlt években jobban szerepeltek a bajnokságban, jelenleg a 17. helyen állnak, s reméljük nem holnap találnak majd magukra.

A mérkőzéssel kapcsolatban csapatunk edzője, Virágh Ferenc osztotta meg gondolatait lapunkkal:

Nagyon várjuk a holnapi mérkőzést, az elmúlt meccsek hatására nőtt az önbizalmunk. Holnap egy rendkívül taktikus játékra számítok a két gárdától. Fontos, lesz, hogy az ellenfelünk kulcsjátékosait, hogyan tudjuk semlegesíteni, valamint az, hogy hogyan sikerült frissíteni a csapatokat. Van egy-két hiányzónk, de nagyszerű játékosok alkotják a keretünket, akik meg fogják oldani az előttük adódó feladatokat.

meccstörténelem:

Mindössze két másodosztályú bajnoki mérkőzés a tavalyi szezonból. Ezek alapján van mit kozmetikáznunk a gólarányon. Tavaly júliusban a Tisza partján kaptunk ki 4-0-ra a soroksáriaktól, még a tavaszi szezonban idegenben döntetlenre végzetünk.

szurkolói információk:

Látogassunk ki minél többen az adventi bajnokira, amely az őszi szezon utolsó meccse is. Biztassuk a fiúkat, hogy minél szebb eredményt érhessünk el féltávnál!

Zúgjon a Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

(montázs forrása: magyarfutball.hu)

Duna Aszfalt TLC