Vereséget szenvedtünk az év utolsó bajnokiján

A Merkantil Bank Liga NB II 21., előrehozott tavaszi fordulójában Ajkán mérkőzött meg labdarúgó csapatunk az újonc hazaiakkal, akik győzelmükkel megelőztek a tabellán. A 16. helyről várjuk a tavaszt.

2019.12.15.

FC Ajka – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)

Ajka, Városi Sportcentrum, 400 néző. Vezette: Barna Gábor (Kiss Balázs, Ország Péter)

FC Ajka: Horváth D. – Kovács N., Heffler T., Kenderes, Nagy B. – Lengyel B. (Molnár D., 78.) – Nagy I. (Nagy E., 68.), Csizmadia Z., Horváth P., Soltész D. (Oláh L., 82.) – Nagy K. Megbízott edző: Jeney Gyula

Duna Aszfalt Tiszakécskei LC: Varga Á. – Erdélyi B. (Puskás Z., 82.), Oláh M., Csáki, Ludánszki B. (Kovács D., 71.), Sváb – Szuhodovszki, Horváth A., Tölgyesi, Kirchner – Zádori (Gréczi G., 62.). Megbízott edző: Virágh Ferenc

Gólszerző: Nagy K. (1–0) a 17. percben

Jeney Gyula, FC Ajka megbízott edző: Stabilan védekeztünk, az ellenfélnél voltak minőségi játékosok, akik eldönthették volna a mérkőzést, többször a kapufát is eltalálták, de végre a szerencse is mellettünk állt. (forrás: nso.hu)

Virágh Ferenc, Duna Aszfalt TLC, megbízott edző: Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a mérkőzés. Nem tudom elmarasztalni a srácokat, mert azt játszották, amit megbeszéltünk, de ebben a félévben az egyéni hibák mindig megbosszulták magukat. Ma rúgtunk két kapufát és egy szabályosnak tűnő gólunkat sem adták meg.

Két hét pihenő következik, ezt követően egyénre szabott felkészülési programot valósítanak meg a labdarúgók, január 3-án pedig megkezdődik a közös munka.

A kécskei szurkolóknak szeretnék kellemes ünnepeket kívánni! Magunknak pedig egy boldogabb új évet kívánok!

 

Észrevételként pár sor az ajkai közvetítéssel kapcsolatban: A helyi ,,kommentátor” Tölgyesi Viktor szabálytalankodása után megjegyezte az eset kapcsán, hogy nem szeretné játékosunk ,,nemi identitását megkérdőjelezni”.  Annyira nem volt vicces…

Sajnos, csapatunk harmadik vereségét szenvedte el zsinórban, s ezúttal sem sikerült gólt szerezni. Így már több mint 270 perce nem sikerült megzörgetni az ellenfelek hálóját. A folytatást a 16. helyről várjuk, ugyanannyi (21) ponttal, mint a 17. helyezett Szolnok.

Bízzunk benne, hogy egy eredményes felkészülést követően, tavasszal többször örülhetünk kécskei sikereknek. Ne csüggedjen senki, lesznek itt még emlékezetes győzelmek!

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(fotók forrása: veol.hu)