Farkas Norbert bízik a sikeres tavaszi szereplésben

A 27 éves Farkas Norbert rutinja is sokat érhet a jövőben a Duna Aszfalt TLC csapatánál. A pálya bal oldalán, bármelyik sorban bevethető labdarúgó korábban U21-es válogatott is volt.

Honnan érkeztél?

Mosonmagyaróváron futballoztam utoljára. Jelenleg szabadon igazolható voltam.

Melyek voltak pályafutásod eddigi állomásai?

A gárdonyi foci suliban kezdtem el a labdarúgást általános iskolás koromban. Ezt követően a Puskás Akadémiánál jártam végig az összes korosztályos csapatot. Ennél a klubnál az NB I-ben és az NB II-ben is játszottam. Itt NB II-es bajnoki címnek is örülhettünk. A Puskás után Zalaegerszegre igazoltam, majd Siófokra, utána a Balmazújvároshoz, az MTK-hoz és a Monorhoz kerültem. Ezt követően jött a Mosonmagyaróvár.

(foró forrása: nso.hu)

Milyen poszton játszol szívesen?

A védelem és a középpálya bal oldalán is otthon érzem magam.

Milyen ismereteid voltak a tiszakécskei fociról?

Tavaly tavasszal a Monor színeiben pályára léptem itt Tiszakécskén, akkor 1-0-ra kikaptunk. Arra emlékszem, hogy a Kécske kellemetlen ellenfél volt és a szurkolókra, akik sokan voltak és lelkesen buzdították a hazaiakat.

Milyen benyomásokat szereztél eddig?

Nagyon pozitív benyomásokat szereztem eddig Tiszakécskén. A légkör családias, mindenki jól fogadott. Mindenki segít és úgy gondolom, hogy a körélményeink is adottak ahhoz, hogy a csapat előrébb lépjen a tabellán.

Milyen eredményt érhet el a csapat a szezon végére?

Véleményem szerint egy jó tavaszi rajttal az első tíz hely valamelyike elérhető számunkra.

Duna Aszfalt TLC