Köszönünk mindent srácok!

Téli távozóink között szerepel két olyan labdarúgó, akik sokáig erősítették csapatunkat, s nevük teljesítményük alapján bekerült már a tiszakécskei foci nagy históriás könyvébe. Polyák Kristóf és Puskás Zoltán bajnokként inthet búcsút klubunknak.

Polyák Pál Kristóf 3 és fél szezonon át erősítette a Duna Aszfalt TVSE, majd Duna Aszfalt TLC csapatait. Már a megyei I. osztályban is itt volt 2016-ban. A megyei bajnokságot megnyerő csapatnak stabil tagja volt a fáradhatatlan balbekk. Sok szurkoló kedvencévé vált csupaszív játéka miatt. Az NB III-as bajnoki címből is derekasan kivette a részét, csakúgy, mint a felejthetetlen Magyar Kupa meccsekből. Tiszakécskei színekben négy gólt szerzett. Az NB II-ben egyre kevesebb játéklehetőség jutott neki, de amikor beállt mindent megtett a csapat sikeréért. Kristóf még mindig csak 24 éves, kívánjuk, hogy sikeres pályafutása folytatódjon! Nyerjék meg a KTE-vel az NB III Közép csoportját és találkozzunk a jövőben egy megyei derbin!

Puskás Zoltán, alias ,,Pusi”, szintén nagyon sok szurkoló szívébe belopta magát, nemcsak játéka, góljai, de mindenkivel közvetlen, barátságos stílusa miatt is. (Ez Kristófról szintén elmondható.) 2017 januárjában csatlakozott Szabó István csapatához, összesen három szezont töltött kécskei mezben (két fél és két teljes szezon) ezalatt 25 gólt szerzett. 15 NB III-as találatával nagyban hozzájárult a harmadosztályú bajnoki címünkhöz. Zoli 26 éves, sportolóként legjobb korban van, reméljük sok gólt rúg majd a Kecskemét színeiben!

Ne feledjétek, egy részetek mindig kécskei marad!

Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC