Szoros meccsen vereség az éllovas otthonában

A Merkantil Bank Liga NB II 26. fordulójában labdarúgó csapatunk a Hidegkuti Stadionban szenvedett 2-1-es vereséget.

2020.03.01.

MTK Budapest – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 2–1 (1–0)

Hidegkuti Nándor Stadion, 1683 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Máyer Gábor, Hofbauer Roland)

MTK: Somodi – Fülöp N., Pintér Á., Nagy Zs., Schön (Kata M., 66.) – Cseke, Palincsár – Prosser (Gera D., 72.), Bognár I., Katona M. – Lencse (Bíró B., 80.)

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Oláh M., Temesvári, Preklet, Farkas N. – Ludánszki (Gréczi G., a szünetben), Horváth A. – Lukács D. (Tímári, 73.), Tölgyesi, Simon M. – Máté J. (Zádori K., 64.)

Gólszerző: Lencse (1–0) a 26., Bognár I. (2–0) az 58., ill. Gréczi G. (11–esből, 2–1) a 91. percben

Michael Boris, vezetőedző MTK Budapest: Végig irányítottuk a játékot. Az első perctől kezdve agresszívan játszottunk és a győzelemre hajtottunk. Két gólt szereztünk, de sokkal több helyzetünk volt, s gratulálok a tiszakécskei kapus teljesítményéhez. (forrás: nso.hu)

Virágh Ferenc, vezetőedző, Duna Aszfalt TLC: A látottak alapján több volt ebben a  meccsben, akár a  pontszerzés lehetősége is. Nagyon mérges vagyok, mert érthetetlen védelmi hibákat vétettünk. A csapat egyik fele a hátrányba kerülésünk után elvesztette a hitét, ami nem tudom, hogy miért történt, a másik fele próbált hajtani, javítani, de már csak a szépítésre futotta. Sajnáljuk a szurkolóinkat, akik ellátogattak és buzdították a csapatot, többet érdemeltek volna.

Az éllovas MTK elleni 2-1-es vereség semmiképpen nem mondható kudarcnak, viszont a tabellára nézve látható, hogy a még kieső helyen álló Haladás 1 pontra megközelített bennünket. Bízzunk benne, hogy a Vác ellen, jövőhéten megkezdjük a nagy felzárkózó hadjáratot! 11 forduló van még hátra, akár 33 pontot is szerezhetünk, segítsük a csapatot továbbra is! Szurkoljunk a fiúknak, hogy minél hamarabb eltávolodjunk a veszélyzónából!

Továbbra is Hajrá Kécske!

(fotók forrása: mtkbudapest.hu)

Duna Aszfalt TLC