Zártkapus meccsen javíthatunk Budafokon

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában március 14-én (szombaton) 14.30-tól a második helyen álló Budafoki MTE vendége lesz a Duna Aszfalt TLC.

A mérkőzéssel kapcsolatban Virágh Ferenc, labdarúgó csapatunk vezetőedzője nyilatkozott:

Sok szónak, beszédnek most nincs helye, beszéljenek inkább a tetteink holnap a pályán. Mindenképpen pontokat kell szereznünk a következő mérkőzéseken!

szurkolói információk:

Mint arról korábban is beszámoltunk a mérkőzés a járványügyi helyzetre való tekintettel zártkapus lesz. Jó, hír viszont, hogy a meccsről a Sport Média Youtube csatornáján élőképes közvetítés lesz látható. Erről a Budafoki MTE facebook oldalán számolt be. A videó linkjét mi is megosztjuk majd facebook oldalunkon.

A Budafoki MTE csapata 53 ponttal a második helyen áll a bajnoki tabellán az MTK mögött. A Vasas 6 ponttal lemaradva a piros-feketék mögött bronz érmes pozícióban van.

A mi csapatunknak jelenleg 25 pontja van, ezzel a 18. pozícióban várja a folytatást. A számok tükrében a találkozó komoly esélyese a hazai csapat, de nekünk minden meccs egy döntő, egy lehetőség, hogy feljebb kapaszkodjunk!

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

Duna Aszfalt TLC