Gól nélküli döntetlennel mentünk tovább

A Merkantil Bank Liga NB II 28. fordulójában labdarúgó csapatunk a tabella 2. helyén álló Budafoki MTE vendége volt zártkapus mérkőzésen.

A Duna Aszfalt TLC labdarúgócsapata a legutóbbi, hazai Vác elleni ,,pofon” után a dobogós helyen álló budafokiakhoz látogatott. Jó hír, hogy csapatunk felált a padlóról és mentálisan összekapták magukat a játékosok, ennek eredményeképpen küzdelmes meccsen sikerült 1 pontot szereznünk. Ezzel a ponttal továbbra is kieső helyen állunk, de a végelszámolásnál még sokat érhet.

Labdarúgóink csúsztak, másztak nagyot harcoltak ezért a döntetlenért, amely reméljük erősítette a csapategységet és lelkileg is kimozdította a játékosokat a holtpontról. Kilenc kőkemény meccs vár még ránk, minden megszerzett pontnak, győzelemnek kulcs szerepe lehet. Legközelebb jövőhét vasárnap Szombathelyen, a Haladással játszunk (ha addig nem kerül sor a bajnokság felfüggesztésére). Nem kell senkinek sem külön elemezni annak a meccsnek a fontosságát sem.

2020.03.14.

Budafoki MTE – Duna Aszfalt Tiszakécskei LC 0–0

Promontor utca, zárt kapuk mögött. Vezette: Veizer Roland (Máyer Gábor, Rózsa Dávid

Budafoki MTE: Póser – Opavszky, Oláh B., Romics, Gohér – Filkor, Soltész I. – Ihrig-Farkas (Skribek, 70.), Kulcsár K. (Zsolnai, 63.), Szabó M. (Horváth R., 70.) – Kovács D.

Duna Aszfalt TLC: Varga Á. – Erdélyi B., Temesvári, Csáki, Preklet, Sváb –Horváth A., Tölgyesi (Simon M., 90.) – Lukács D. (Oláh M., 60.), Szuhodovszki (Farkas N., 75.), Batizi-Pócsi

Csizmadia Csaba, vezetőedző Budafoki MTE: Azért volt nehéz ez a mérkőzés, mert az ellenfél kizárólag az egy pont megszerzéséért küzdött, valamennyi játékosa harminc méterre a kaputól futballozott, így be kellett érnünk az egy ponttal. Remélhetőleg a végelszámolásnál minden megszerzett pontnak jelentősége lesz. (forrás: nso.hu)

Virágh Ferenc, vezetőedző Duna Aszfalt TLC: A mai meccsen az volt a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt és sikerüljön pontot szerezni. Nagyon odatették magukat a srácok. Küzdünk tovább, hogy a bajnokság végén csapatunk neve alatt húzzák meg a vonalat.

Továbbra is Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC

(fotó és videó forrása: SPORT MÉDIA Youtube csatorna)