Labdarúgóink összefogtak a városért

Az alábbi cikkben Tölgyesi Viktor, a Duna Aszfalt TLC NB II-es labdarúgó csapatának kapitánya tájékoztatott bennünket a nemes felajánlásról:

Sajnos, ebben a szezonban nem tudtunk annyi örömet szerezni a pályán támogatóinknak és a szurkolóinknak, amennyit megérdemeltek volna. Szeretném megköszönni a klub minden alkalmazottja nevében, hogy vezetőség minden támogatást megad ezekben a nehéz időkben is! A legrosszabb periódusokban is érezhettük a klub támogatását, még ha nem is mindig szolgáltunk rá. Úgy éreztem, hogy elérkezett az idő, hogy valamit visszaadjunk klubunk tulajdonosának és a városnak.

Felvetettem a csapatnak, hogy gyűjtsünk adományt Tiszakécske városának ebben a kritikus időszakban. Ezért a csapattal és a klub dolgozóival együtt a Tiszakécske Városért Közalapítványnak 510.000 forintot ajánlottunk fel a mai napon. E módon szeretnénk támogatni a városunkat és megköszönni a segítségnyújtásukat. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen összefogó gárda csapatkapitánya lehetek!

Még egyszer szeretném mindenki nevében megköszönni azt Szíjj László úrnak, klubunk tulajdonosának, amit az elmúlt években tett a tiszakécskei labdarúgásért!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó egészséget kívánok minden tiszakécskei sportbarátnak!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

Duna Aszfalt TLC