Edzünk, de még nem tudjuk, mit hoz a jövő

Nyilas Elek, klubunk szakmai igazgatója nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Május 4-én az NB II-es keretünk összes labdarúgóján és a stábtagokon is elvégezték a koronavírus-teszteket. Örömmel mondhatom, hogy mindenkié negatív lett.  Ettől függetlenül továbbra is fokozott óvintézkedések mellett dolgozunk, a játékosok nem használják az öltözőt, edzőfelszerelésben érkeznek a pályára és maszkot is viselnek. Minden egyes járványügyi előírást betartunk.

Annak ellenére, hogy az MLSZ hatályos döntése értelmében a bajnoki szezonnak vége, mi elkezdtük az edzéseket, hiszen a játékosoknak nagyon fontos, hogy újra csapatedzéseken vegyenek részt és visszazökkenjek a normális kerékvágásba. Edzőmérkőzéseket biztosan nem fogunk játszani, inkább a labdás tréningeken van a lényeg.

Jó lenne tudni, hogy mikor kezdődik az új bajnokság és azt is, hogy mi melyik osztályban indulhatunk, reményeink szerint az NB II-ben. Nyilván ehhez mérten adnánk ki a pihenőket is a játékosoknak. Egyelőre minden képlékeny. Az biztos, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játékosaink minél jobb állapotban vághassanak neki a következő szezonnak- zárta gondolatait a Duna Aszfalt Tiszakécskei LC szakmai igazgatója.

Duna Aszfalt TLC