Jó példa, motiváció lehet Pácsa Zoltán a többi fiatal kécskei labdarúgónak

Mindig örömteli, ha saját utánpótlásunkból bizonyíthat fiatal labdarúgó a felnőttek között. Pácsa Zoltán jelenleg is az első csapattal készülhet.

Hogyan kerültél az első csapat keretéhez?

Az U17-es korosztálynál kezdtem el Tiszakécskén futballozni, előtte Kecskeméten fociztam. Aztán U19-es koromban jött a lehetőség, hogy feljárhatunk edzeni a felnőtt, első csapathoz. Ezt követően már a megyei I-es csapatban is játszhattam és egyre többet jártam az első csapat tréningjeire.

Miért jöttél át Kecskemétről?

Kecskeméten a megyei I-es csapat utánpótlásában játszhattam, aztán a megyei II-es gárda U19-es csapatába mehettem volna fel. Itt láttam, hogy Kécskén van U17-es gárda és a felnőtt csapat is magasabb szinten, az NB III Közép csoportjában szerepelt. Eljöttem, hogy kipróbáljam magam.

Hogyan profitálsz abból, hogy az első csapathoz kerültél?

Kemény, hajtós edzések vannak itt minden nap az első gárdánál. Amikor a legutóbbi megyei I-es felkészülési meccsen pályára léptem, éreztem, hogy jobban bírom erővel.

Mi vár rád ebben a szezonban?

Még középiskolás vagyok, így a tanulmányaimra is figyelnem kell. Abban egyeztünk meg, hogy amikor tudok jövök edzeni az első csapathoz és a II-es csapat mérkőzésein lépek pályára.

A második csapatról mi a véleményed?

Nagyon jó csapat. Most az első felkészülési meccs nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de javítjuk a hibákat. Az a keret is egy jó közösség, ott is jók az edzések. Igazából mindkét gárdát nagyon szeretem. Az NB III-as keretnél is mindig biztatnak az edzők és a társak. Szeretek itt lenni.

TLC