A győzelem reményében utazunk Hatvanba

Az NB III Keleti csoport bajnokságának 2. fordulójában Heves megyébe utaznak a tiszakécskei labdarúgók, hogy egy régen látott ellenfél ellen harcolják ki a három bajnoki pontot.

 

Az FC Hatvan elleni mérkőzés előtt Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC NB III-as labdarúgó csapatának vezetőedzője osztotta meg várakozásait a tiszakecskefoci.hu-val:

Nagy öröm, hogy az első meccset sikerült megnyernünk és Hatvanban is győzni szeretnénk. Alaposan felkészültünk soron következő ellenfelünkből is, láttuk a Cegléd elleni meccsüket. Szervezett csapatról van szó, akik bátran játszanak. Jó mérkőzésre számítok.

örökmérleg:

A történelem során a két város labdarúgó csapata nyolcszor játszott egymás ellen bajnoki mérkőzést. Mind a nyolc alkalomra az NB II-ben került sor, most először csapunk össze a harmadik vonalban. Utoljára 1997 tavaszán, 23 évvel ezelőtt mérkőztünk a hatvaniakkal.

A mérleg számunkra kedvező. 5 kécskei győzelem és 3 hatvani siker szerepel a statisztikában, döntetlen még nem volt. Ami biztató, hogy ezeknek a meccseknek 3,8-as a gólátlaga. Bízunk benne, hogy most is sok gól születik. Természetesen mi kécskei gólokat szeretnénk látni.

A legutóbbi, csonka szezonban a hatvaniak kieső helyen zártak a bajnokságban, viszont az NB III feltöltésével újra lehetőséget kaptak a harmadik vonalbeli szereplésre.

szurkolói információk:

A vendégszurkolók a sporttelep TÜZÉP felőli kapujánál kialakított jegypénztárnál vásárolhatják meg jegyeiket és léphetnek be a területre. A helyszínen biztonsági személyzet segíti a közlekedésüket.

A belépőjegyek ára: felnőtt: 800 Ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 500 Ft.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(statisztika, montázs forrása: magyarfutball.hu)