Tiszakécskei siker született Hatvanban

Nagy Sándor ,,legénysége” egy jól focizó hatvani csapat otthonából hozta haza a három bajnoki pontot.

Mint arról a mérkőzés előtti beharangozóban is említést tettünk: A Tiszakécske és a Hatvan csapatainak bajnoki meccsein a gólátlag 3.8, így bizakodhattunk, hogy sok gól születik a mai napon is. A papírforma bejött. Négy találat született a mérkőzésen, a nekünk kedvező elosztásban. Így örömmel utazhatott haza csapatunk és az őket elkísérő szurkolók.

A bajnoki mérkőzést követően Nagy Sándor, labdarúgó csapatunk vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, bár voltak olyan időszakok, amikor magunknak tettük nehézzé a találkozót, ugyanis sok helyzetet kihagytunk. Egy kulturáltan, jól futballozó hatvani csapatot ismertünk meg. Úgy gondolom, hogy sok csapat meg fog itt izzadni Hatvanban. Szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy elkísértek minket idegenbe és végig biztatták a csapatot.

A csapat összeállítása ugyanaz volt, mint az első fordulóban. A győztes csapaton ne változtass elvet követi?

Nem volt okom a változtatásra. Természetesen, ahogy jön a sorozatterhelés lesz majd frissítés a csapatban és a sárga lapok is befolyásolhatják majd az összeállítást.  Akik ma csereként beálltak, ők is jól játszottak, nagymértékben hozzájárultak a csapat győzelméhez.

Virágh Ferenc és Nagy Sándor az egyik edzésen

2020.08.09. NB III Keleti csoport 2. forduló

FC Hatvan – Tiszakécskei LC 1 – 3 (1 – 2)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 400 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Pogonyi, László)

FC HATVAN: Halasi – Virág (Simon M., 83.), Lukács (Szabó R., 78.), Bárkányi, Czibolya, Kitl K., Karácsony, Purzsa, Katona R., Bartók (Fellner, 78.), Labát.  Vezetőedző: Gulyás Gábor.

TISZAKÉCSKEI LC: Molnár M. – Oláh M., Csáki, Fülöp N., Farkas N., Nyilas (Zvara, 60.), Horváth A., Ternován, Zádori (Máté J., 46.), Pongrácz (Galacs, 83.), Simon M.  Vezetőedző: Nagy Sándor.

gólszerzők: Czibolya (36.), ill. Csáki (19.), Simon M. (43. – 11-esből), Máté J. (93.)

Gulyás Gábor (FC Hatvan) értékelése: Csalódott vagyok és nem az eredmény miatt, hanem az első félidei játékunk okán. Az első ivószünetig úgy éreztem, hogy gyámoltalanul, kishitűen kezdtük a mérkőzést. Teljesen más kezdést vártam és reméltem csapatunktól. Úgy éreztem, hogy abban az időszakban túlságosan tiszteltük az ellenfelünket. Aztán visszatértünk a meccsbe, ám a második kapott gól nagyon rosszkor jött. Ha át tudtuk volna vészelni a félidőt úgy, hogy nem vagyunk hátrányban, akkor egy olyan második játékrészt tudtunk volna menni, hogy akár bravúrt is végre tudtunk volna hajtani. Az osztály egyik meghatározó csapata ellen játszottunk. (forrás: heol.hu)

Csapatunk két győzelemmel kezdte a bajnokságot. Nincs megállás! Legközelebb szerdán rangadó a Sportcentrumban. Jön a Füzesgyarmat! Látogassunk ki minél többen a Sportcentrumba és szurkoljunk a kécskei csapatnak!

TLC

(montázs forrása: mlsz.adatbank.hu)