Fontos rangadót nyert meg csapatunk

Nagy Sándor csapata egy jó erőkből álló füzesgyarmati gárda ellen diadalmaskodott magabiztosan.

2020.08.12. NB III Keleti csoport 3. forduló

Tiszakécske Városi Sportcentrum, 420 néző, vezette: Ducsai József (Kis Zoltán, Zsákai Milán)

Tiszakécskei LC – Füzesgyarmati SK 3 – 0 (1 – 0)

TLC: Molnár- Oláh, Fülöp, Kiprich, Farkas- Ternován(Szabó), Horváth Att., Pongrácz, Simon- Nyilas(Zvara), Máté(Galacs)

FSK: Fildan- Raducu, Szabó, Kis(Vajda), Achim, Cigan, Sundas, Popescu(Balogh), Achim S.(Árvai), Lippai, Hussein

gólszerző: Kiprich a 2. percben, Simon a 77. percben 11-esből és Galacs a 85. percben

 

vezetőedzői értékelések:

Nagy Sándor (Tiszakécskei LC): Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen végig koncentráltan játszottak, úgy álltak ehhez a mérkőzéshez, ahogy azt megbeszéltük. Igazi csapatmunka volt. Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Ma bebizonyítottuk, hogy egy jó csapatot, jó játékkal meg tudtunk verni. Ez a győzelem sok mindenre választ adott számomra.

Csillag László (Füzesgyarmati SK): Csalódottak vagyunk. Alapjában borította fel az elképzeléseinket a Tiszakécske gyors gólja a meccs elején. A pontrúgás után sajnos rosszul osztottuk el az ellenfél játékosait. Ez lélektani hátrányt is okozott nekünk, ráadásul a Tiszakécske egy fokkal amúgy is magasabb szintet képvisel. Nem tudtunk érdemben építkezni. A második játékrészben próbáltam gyors emberekkel frissíteni, de legyünk őszinték; gyakorlatilag szétesett a csapatjátékunk.

 

Horváth Attila a Tiszakécskei LC csapatkapitánya: Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy ilyen magabiztos győzelmet tudtunk aratni, egy ilyen fontos rangadón. Talán ezzel is bizonyítottuk, hogy mi vagyunk a bajnokság esélyesei. Próbáltunk erőt demonstrálni, azt sajnálom, hogy több helyzet kimaradt, mert nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

 

Csapatunk ezzel a győzelemmel száz százalékos, három forduló után jobb gólaránnyal vezeti a bajnokságot a szintén kilenc pontos Cegléd előtt. Kiváló rajtot vett a Tiszakécskei LC, amely legközelebb a tabellán jelenleg nulla ponttal álló Gyöngyösi AK vendége lesz. Az biztos, hogy Nagy Sándor gárdája azt a meccset sem fogja félvállról venni. Tovább kell harcolni a pontokért, hogy a bajnokság végére célba érjen a Tisza-parti alakulat. Utazzunk el vasárnap minél többen Gyöngyösre és szurkoljunk a srácoknak!

 

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

fotó forrása: Kécskei Krónika (Sipos Bence)