Kiütéses kécskei győzelem született Gyöngyösön

Újabb három pontnak örülhetünk a Tisza partján. A tiszakécskei csapat a bajnokság 4. fordulójában 7-et gurított a gyöngyösi kapuba.

2020.08.16. NB III Keleti csoport 4. forduló

Gyöngyösi AK – Tiszakécskei LC 1 – 7(1 – 2)

Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep, 200 néző. V.: Zimmermann Márió (Flinta, Petrovszki).

Gyöngyösi AK: Erdei-Bartha, Földi, Rédei, Gohér(Bódi), Borbély, Márkus(Gaal), Pölöskei, Eichenvalder(Csillik), Bartusz, Tarnai

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Kiprich, Fülöp, Farkas- Simon, Pongrácz, Horváth Att.(Szabó), Ternován(Galacs)- Nyilas(Zvara), Máté

gólszerző: Máté 5, Simon 2 ill. Tarnai

kiállítva: Rédei a 47. percben

Simon Antal, a Gyöngyösi AK vezetőedzője: Az első félidőben jól játszottunk, pariban voltunk a jobb erőkből álló ellenféllel szemben, a második félidő sajnos már szakmailag értékelhetetlen.

Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője: Gratulálok a fiúknak, hogy egy ilyen nagy gólarányú győzelmet arattunk. Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ezt a mérkőzést lezártuk és már a következő, nagyon fontos Jászberény elleni találkozóra kell összpontosítanunk minden idegszálunkkal.

Ezúttal is szeretném megköszönni a játékosok és a stáb nevében, hogy sok szurkoló elkísért bennünket és buzdították a csapatot.

A mérkőzés hőse az 5 gólos Máté János volt, aki így 4 fordulót követően 6 góllal áll a góllövő lista élén. Simon Márk pedig újabb két találatával már 4 gólos.

A csapat ezzel a szép győzelemmel hangolt a Jászberény elleni rangadóra. Óriási meccs van kilátásban a Sportcentrumban, az első és a második helyen álló csapatok összecsapása igazi futballcsemege lehet. Jövő hét vasárnap, újra villanyfényes bajnokin buzdíthatjuk a Nagy Sándor legénységét.

Mindenki a lelátóra! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap)