Veretlenek csatája a Sportcentrumban

A listavezető Tiszakécskei LC és a második helyen álló Jászberényi FC csatája igaz futballcsemegének ígérkezik az NB III Keleti csoportjában.

A mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Nagyon várjuk már ezt a rangadót, egy jó csapat érkezik hozzánk. Természetesen szeretnénk tovább haladni a megkezdett úton. Most is csak a győzelemben tudunk gondolkodni. Reméljük, hogy erre a mérkőzésre is sokan kilátogatnak majd, számítunk szurkolóink segítségére!

 

Jönnek a jászsági kék-fehérek

A Jászberényi FC az első fordulóban Tiszaújvárosban X-elt, aztán viszont meggyőzően abszolválta mérkőzéseit, melyek közül kiemelkedik a Cegléd elleni rangadó megnyerése. A jászság élklubja Tiszakécskén is meglepetésre készül, ehhez azonban a mieink nem szeretnének asszisztálni.

meccstörténelem:

Ezúttal is történelmi csatát láthatunk. A statisztika szerint a két város labdarúgó csapatának első közös bajnokija következik.

szurkolói információk:

Minden bizonnyal az őszi szezon egyik legkülönlegesebb meccse jön vasárnap. A jászságiak még soha nem jártak a Sportcentrumban, adjunk nekik egy kis ízelítőt szurkolásból! Zúgjon a Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: jaszberenyifc.hu)