Nagyot küzdött, de vereséget szenvedett csapatunk

Parázs meccset, feszültséget hozott a rangadó, amelyen a második félidei teljesítményük alapján a kécskei fiúk rászolgáltak volna legalább az egy pontra.

Nagy várakozás előzte meg a forduló rangadóját az NB III Keleti csoportjában, s a várakozásnak megfelelően izgalmas mérkőzést hozott a vasárnap esti csata. Sajnos, az első félidőben nem mutatta meg igazi arcát a kécskei csapat, a vendégek pedig két les gyanús helyzetükből két gólt is szereztek.

A második játékrészben magasabb fordulatszámra kapcsoltak a fehér mezesek. A nyomás a 67. percben érett góllá. Oláh Máté gyönyörűen tekert az ellenfél kapujába. Ezt a félidőt rengeteg parázs jelenet, kiállítások és sárga lapok tarkították. A vendégek ügyesen tördelték a játékot, a TLC labdarúgóinak pedig nem jött az újabb gól. Maradt az 1-2.

A Jászberényi FC átvette a vezetést a tabellán. Ez azonban egy rendkívül hosszú bajnokság lesz, sok-sok csatával. Idegenbe pedig a visszavágás vágya is fűteni fogja csapatunkat Jászebrényben. A szép az egészben, hogy már szerdán lehet javítani a Diósgyőr II otthonában. Segítsük akkor is a fiúkat szurkolással, mint ahogyan a mai napon is tettük!

2020.08.23. Tiszakécske, Városi Sportcentrum 500 néző, NB III Keleti csoport 5. forduló

Tiszakécskei LC – Jászberényi FC 1 – 2 (0 – 2)

vezette: Nagy Róbert (Berényi, Belicza)

Tiszakécskei LC: Molnár- Farkas, Fülöp, Kiprich, Oláh-Ternován(Szabó), Zvara(Galacs), Pongrácz, Horváth Att.- Simon, Máté(Zádori)

Jászberényi FC: Bonica- Albert, Szőllősi, Süttő, Pálinkás(Fekete M.), Fekete O.(Szanyi), Aranyos, Torkos, Hodgyai(Gergely), Lőrincz, Szemere

gólszerzők: Oláh a 67. percben ill. Pálinkás a 35. és a 39. percben

kiállítva: Fekete M. és Nagy Zs. (a kispadról)

 

vezetőedzői értékelések:

Nagy Sándor, Tiszakécskei LC: Nem szerettük volna elveszíteni a veretlenségünket, de egy nagyon gyenge első félidőt produkáltunk. Nem találtuk a ritmust és a fogást az ellenfélen. A második félidőben nagyon nagy erőket mozgósítottunk. Benne volt a meccsben a döntetlen vagy a fordítás. Sajnálom, hogy nem sikerült. Köszönöm a szurkolótábornak a biztatást, hiszen végig mellettünk voltak és biztattak bennünket.

 Németh Gyula, Jászberényi FC: Szenzációsan boldog vagyok. Álmomban sem gondoltam volna, hogy itt sikerülhet a pontszerzés. Persze, azért jöttünk. Nehezen tudtuk felvenni a meccs ritmusát, az ellenfél eléggé ránk jött. Kicsit meg is voltunk illetődve, de ahogy telt a félidő ráéreztünk arra, hogy lehet itt keresnivalónk. Az első félidőben tudtunk két gólt rúgni, ezt nem veheti el senki. A második félidőben hősiesen védekeztünk, így tudtuk megnyerni a mérkőzést. 

Labdarúgóink közül ezúttal Fülöp Noelt kértük meg mérkőzéssel kapcsolatos véleménye megosztására: Rangadóra készültünk. Szerettünk volna úgy kimenni a pályára, hogy a mi játékunk érvényesül és megverjük őket. Az első félidőben meddő mezőnyfölényünk volt egy-két kósza helyzettel. Sajnos két felívelt labdából helyzetük adódott, amit ők könyörtelenül kihasználtak. Nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen 0-2-ről nehéz visszajönni, mégis a második félidőben mindent megtett a csapat. Gólt szereztünk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Sajnálom a csapatot, mert úgy érzem nem érdemeltünk ma vereséget. Sajnos ilyen a foci, ők berúgták a helyzeteket, mi nem, így nem szereztünk pontot.

 

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)