,,A csapat ma megmutatta igazi erejét”

Az NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában labdarúgó csapatunk idegenben aratott magabiztos sikert.

TFC Tiszaújváros – Tiszakécskei LC 0 – 3 (0 – 2)

TLC: Molnár- Farkas, Fülöp, Kiprich(Horváth Ad.), Oláh- Ternován(Galacs), Horváth Att., Pongrácz, Simon- Szabó(Galacs), Zádori(Máté)

gól: Zádori Krisztián 41′ perc, Pongrácz Viktor 47′ perc, Máté János 89′ perc

Csapatunk végig mezőnyfölényben játszott az első játékrészben. Ez a fölény a félidő végére érett góllá. Előbb Zádori egy kapu előtti kavarodás után, majd Pongrácz átlövésből szerzett gólt. Ugyancsak ebben a félidőben Oláh Máté is lőtt egy kapufát. A hazaiaknak nem sikerült felépített helyzetet kialakítaniuk.

A második játékrészben ott folytatta sárga mezben pályára lépő csapatunk, ahol az elsőben abbahagyta. Pongrácz kishíján megszerezte második gólját is. 17 méterről megeresztett életerős lövése a keresztlécen csattant. A meccs végéig maradt a TLC dominanciája, a hazaiaknak kétszer sikerült elfutniuk, de Molnár Márk a helyén volt. Mi sem jellemez jobban egy jó hálóőrt, mint az, hogy alig akad dolga 90 perc során, majd amikor szükség van rá, tökéletesen teljesít.

Összességében az egész csapat és az edzői stáb dicséretet érdemel.

vezetőedzői értékelések:

Gerliczki Máté (Tiszaújváros): Egy tenger választja el a két csapatot a lehetőségek terén, tízből egyszer-kétszer biztos, hogy lenne esélyünk akár a győzelemre is, ma abszolút nem volt, mert jól játszott az ellenfelünk és mi sajnos egy kicsit betojtunk. (forrás: fctiszaujvaros.hu)

Nagy Sándor (TLC): Pozitívan értékelem ezt a mérkőzést, hiszen egy erős tiszaújvárosi csapatot sikerült magabiztosan legyőzni, nagyon jó játékkal. A csapat ma megmutatta igazi erejét. Amikor kellett futballoztak, amikor kellett csúsztak-másztak a fiúk. Nagyon örülünk ennek az értékes győzelemnek. Köszönjük szépen a Tiszaújvárosba ellátogató szurkolóink biztatását. Mostantól a szerdai bajnokira készülünk.

Szeptember 9-én, szerdán a tabella 15. helyén álló Sajóbábonyi VSE lesz a Tiszakécskei LC ellenfele.

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: fctiszaujvaros.hu)