Kisvárdán lépünk pályára a bajnoki pontokért

Az NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában az NB I-es Kisvárda Master Good második csapatával mérkőzünk. A várdaiak jelenleg pont a tabella közepén, a 10. helyen állomásoznak.

A vasárnapi bajnokival kapcsolatosan Nagy Sándor, csapatunk vezetőedzője mondta el gondolatait:

Ismét egy NB I-es klub második csapatával mérkőzünk. Csak a meccs előtt tudjuk majd meg, hogy kik játszanak vissza az első csapatukból. A győzelem reményében utazunk el Kisvárdára, szeretnénk folytatni azt a jó játékot, ami az elmúlt időszakban jellemző volt ránk. 

A Kisvárda kettes csapata három döntetlen után, legutóbb Cegléden győzött. Mi a Sajóbábony ellen értünk el nagy arányú győzelmet. Ezúttal nehezebb lesz a feladatunk.

szurkolói információk:

A szervezők felhívják a vendégszurkolók figyelmét, hogy a vendégszektorban foglaljanak helyet! A vendégpénztár a mérkőzés kezdete előtt egy órával, 15.30-kor fog kinyitni. A vendégszurkolók a Vár utca vagy a Városmajor utca felől tudják megközelíteni a sporttelepet.

A vasárnapi mérkőzést nem a Várkerti Stadionban játsszák. A 16.30-kor kezdődő Tiszakécskei LC elleni találkozó helyszíne a régi centerpálya, vagyis a vár mellett található aréna lesz.

A jegy ára 500Ft.

Hajrá fiúk! Győzzön a Tiszakécskei LC!

TLC

(címlap fotó: kisvardafc.hu)